Боряна Баташова и Стефан Митров пяха за ЧРД на Патриция Кирилова

2
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Популярният психолог и борец срещу химическите пръскания у нас – Еленко Ангелов, прочете любими цитати от книгата на Патриция Кирилова „Да свалим маските“ на рождения й ден снощи в пианобар Арбат. Там се състоя и втората премиера на скандалното издание, което ще има премиери в цялата страна, както и в Сърбия, Македония и Албания.
Поппевецът Стефан Митров, който на 11 ноември подготвя мегаконцерт в НДК, изпя любимата песен на рожденичката „Ще ти говоря за любов“. Джаз певицата Боряна Баташова също грабна микрофона и бе викана на бис от гостите на Патриция, сред които бяха собствениците на една от най-добрите АГ-болници у нас „Свети Лазар“ – семейството д-р Николови, призьорите от луксозните строителни награди – собствениците на Метатрон Светла и Михаил Кръстеви, ексшефът на Магистрална полиция полк. Красимир Занев, журналистката Светлана Терзиева – Сесил, сценаристката на шоуто Денсинг страс Лидия Младенова, сексологът Алекс Ломски, художникът със световна слава Моно Петра, мениджърът на Арбат Душко Петров, който пя любими български песни, както и носителката на титлата Лейди България Яа Анатолиевна, която се включи в благотворителната кампания на Патриция Кирилова за премиерата на книгата й „Да свалим маските“ с храни и дрехи за децата от приюта на отец Иван в Нови хан.
Тази вечер от 17.30 часа в Младежкия дом на Враца е поредната премиера на книгата „Да свалим маските“. След нея Патриция ще гостува в популярното предаване на града „Соаре“ от 20.30 часа.
В петък вечерта е премиерата на книгата в хотел ДВОРЕЦА във Велинград.
Българите от Западните покрайнини също поканиха Патриция Кирилова да представи дебютната си книга „Да свалим маските“ в Скопие, Босилеград и Голо бърдо.
Това съобщи Делян Дамяновски, председател на общинския съвет в Мездра и шеф на Асоциацията на председателите на общински съвети в страната.
Премиерата бе благотворителна – приходите от първите продадени книги бяха връчени на отец Иван в приюта му в Нови хан.
Премиерите на книгата подкрепят и благотворителния концерт на ансамбъл Българе и Лайънс Клуб Свети Йоан в помощ на „пеперудените“ деца, които страдат от рядкото заболяване Булозна епидермолиза. Спектакълът „Това е България“, който ще се състои на 2 април т.г., съвпада и с 10-ия юбилей на ансамбъла, каза пред гостите Георги Върбанов, експрезидент на Лайънс клуб.
Книгата „Да свалим маските“ е написана по теми от блога на Патриция – http://patriciakirilova.blogspot.com. Тя предизвика коментари още от първите страници, в които се свалят маските на нецивилизованите европейци: „Днес тази изява на европейска цивилизованост продължава с пълна сила по нашите курорти. Слънчев бряг предлага на всички българи, които са се излъгали да минат през главната алея на курорта едно невероятно изживяване – пътуване в други измерения. Изведнъж се оказвате на друга планета – същества с уродливи тела и муцуни се разхождат по улиците . С две думи – озоваваш се в планетата на уродите.. „.
Корицата е сътворена от талантливия графичен дизайнер и илюстратор Славян Стоянов. Освен майстор на четката, той показа и гражданска сила с обектив в ръка в най-горещата точка на България – Варна. Той бе сред организаторите на кампанията в помощ на самозапалилия се Пламен Горанов.

Към статията няма коментари. Напишете първия.