групово пазаруване- 70% отстъпка за боядисване на коса с боя по избор Alfaparf Milano, Evo Selective или Matrix,терапия с…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

БОЯДИСВАНЕ НА КОСА С БОЯ ПО ИЗБОР – ALFAPARF MILANO, EVO SELECTIVE ИЛИ MATRIX, ПОДХРАНВАЩА МАСКА И ПРИЧЕСКА СЪС СЕШОАР!

Косата е едно от тайните оръжия на всяка  жена. Здравата коса с блестящ цвят и перфектна прическа са гаранция за Вашето добро самочувствие!  Ако искате да привлечете погледите на околните, ако имате нужда от освежаване на цвета на косата Ви, от нов цвят или нова прическа или от всичко това, оставете се в ръцете на професионалистите от MILANO BEAUTY CENTER. 

Офертата включва избор на един от вариантите:

Вариант 1 – Боядисване на коса с ALFAPARF MILANO + масажно измиване, нанасяне на подхранваща маска и оформяне на прическа с прав сешоар.

Боята за коса Evolution на Alfaparf Milano e истинска революция! Абсолютна иновация: Първата боя с хилуарионова киселина и 3D Технология, гарантираща перфектен резултат. Хиалуроновата киселина е естествена съставка на тялото, която е ключова за поддържане точното ниво на хидратация на тъканите. Прониквайки, чрез боята тя създава един вид обвивка на косъма, гарантирайки перфектно разпределение и максимално равномерно покритие. Спомага също за поддържане точното ниво на хидратация на фибрите на косъма. Evolution ви гарантира перфектна коса и цвят с 3D ефект. Изключителен блясък! Мекота и лесно разресване! Сила и еластичност на косата! Дълготраен цвят!

Вариант 2 – Боядисване на коса с EVO SELECTIVE + масажно измиване, нанасяне на подхранваща маска и оформяне на прическа с прав сешоар.

EVO е трайна крем-боя с интензивен козметичен ефект. Изключително подходяща за покриване на бели коси. Силно наситени, бляскави и дълготрайни цветове с безкрайни възможности. Ефектният резултат се постига лесно и изцяло ще отговори на очакванията Ви. Боята е създадена на основата на CeraFlux® (комплекс от серамиди), притежаващ уникални качества, които възстановяват и балансират порестата структура на косъма.

Вариант 3 – Боядисване на коса с MATRIX + масажно измиване, нанасяне на подхранваща маска и оформяне на прическа с прав сешоар.

Открийте своя блестящ цвят с модерно измерение! Част от компанията L’OREAL боята за коса на Matrix Socolor Beauty е № 1 в Американските салони за красота. Тя се предлага в 77 модерни и сияйни основни и с оттенъци цветове, съдържа Cera-Oil комплекс и натурално масло от жожоба, заздравява структурата на косата и запазва постигнатия цвят до 20 измивания с шампоан. 

В цената и на трите варианта е включен 1 брой боя за коса. При необходимост от втора боя, тя се заплаща по ценовата листа на салона със 30 % отстъпка. 

 

Обща продължителност на процедурата: 90-120 мин.

 

Допълнителни екстри за клиентите на Център за красота Милано:

Безплатен паркинг

Безплатен безжичен интернет

Безплатни кафе, чай и минерална вода

Възможност за плащане с дебитни и кредитни карти

Безплатни консултации относно всички процедури

 

Категория: Красота и Здраве

Град: София

Информация за Център за красота Милано

В Център за красота Милано ще получите отлична грижа за Вашия външен вид с най-новите технологии и продукти в областта на козметика, фризьорството и маникюра.

Можете да се възползвате от широка гама услуги – фризьорски услуги, козметчни процедури за лице, терапии за коса и лице, масажи на лице и гръб, маникюр, ноктопластика, колa маска, лечение на акне, пигментация и спукани капиляри чрез фототерапия, фотоподмладяване, фотоепилация, кавитация и лимфодренажен масаж, йонна детоксикация и др.

 

Центърът разполага с най-модерната професионална апаратура за кавитация и лимфодренажен масаж, както и последно поколение апарат за фотоепилация и фототерапия чрез PTF технология. PTF технологията има големи предимства в сравнение с лазерната и IPL технологии. Тя дава по-добри ефекти и осигурява безопасно третиране на различни кожни проблеми, като отстранява болката и опасностите.

 

В областта на фризьорството, маникюра и козметиката Център за красота Милано, залага на качеството на професионалните продукти на Keune, Matrix, Alfaparf Milano,  CHI, Orly, Glory.

 

Доверете се на професионализма!