Доставка на минерална вода

1
Добави коментар
ivanov3221
ivanov3221

За по големи количества от по-дoлу посочените моля свържете се с нас за да Ви изготвим идивидуална оферта с по-атрактивни цени!

Ползвай безплатно диспенсър при сключване на договор.

Месечна консумация
до 5 галона-6.69лв
над 15 галона 5.99лв(с ДДС)
характеристики

Месечна консумация
до 5 галона-5.69лв
над 15 галона 4.99лв(с ДДС)
 
характеристики

Месечна консумация
до 5 галона-6.69лв
над 15 галона 5.99лв(с ДДС)
 
характеристики
 

Месечна консумация
до 5 галона-7.99лв
над 15 галона 7.69лв(с ДДС)
 
характеристики
 

 

Месечна консумация
до 5 галона-7.69лв
над 15 галона 7.39лв(с ДДС)
 
характеристики
 

 

 

Месечна консумация
до 5 галона-7.90лв
над 15 галона 7.49лв(с ДДС)
 
характеристики
 

За по големи количества от по-горе посочените моля свържете се с нас за да Ви изготвим идивидуална оферта с по-атрактивни цени!

Полза на водата за човешкият организъм

Водата се съдържа в над 70% от телата ни. Тя е еднакво важна за организма и здравето му, наравно с кислорода. Научно доказано е, че всяка клетка в организма е изградена от голяма част вода, което позволява правилно функциониране и извършване на всички процеси. Водата е здравословна, вкусна и полезна, открита е в природата от множество източници, наречени извори – минерални, планински, изворни. Всеки от тях има своите качества.

Разлики във водите

Знаете ли, че бутилираните води, които купуваме и консумираме се свеждат основно в три вида – минерална, изворна, трапезна. Всяка от тях има свой характерен състав, качества и свойства, но като цяло и трите типа води са полезни, здравословни и качествени. Те са подходящи, както за здрави, енергични и млади хора, така и за бебета, деца, бременни жени, болни, спортисти и т.н.

Минералната вода се различава от чешмяната по силният състав на минерали и витамини, които са изключително полезни за човешкият организъм. В състава от минерали се забелязва наличие на калций, магнезий, калиий, бикарбонати, натрий, сулфати и други. Всичкият този състав се грижи за добрият тонус и здраве на организма ни. Прави костите и зъбите здрави, съдейства на редица процеси и функции в телата ни като подобрява дейността на храносмилателната и сърдечната система, нервната система, намалява риска от сърдечни заболявания и камъни в бъбреците. Минералите в състава на водата благоприятстват за младежки и свеж вид.

Заради различното естество на минералния състав водата трябва да се редува. Употребата на минерална, трапезна и изворна вода е задължителна. Приема на различните типове води трябва да се прави с подмяна на всеки две седмици, като през даден период се пие само от единия от трите вида.

Много пъти чуваме, че чешмяната вода е годна за пиене, но трябва да вземем в предвид и факта, че за да бъде пречистена се използват химикали. С времето те могат да се натрупват в организма, а освен това чешмяната вода е лишена от полезните минерали и витамини.