УЖАС! Деми Мур се разхожда с космати крака

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УЖАС! Деми Мур се разхожда с космати крака

Тя наистина е на път да се срине

След раздяата с Аштън Кътчър Деми Мур върви все надолу и надолу. Тя получи нервен срив, злоупотребява с алкохол, събуди съмнения за проблеми с теглото и анорексия, скара се и с трите си дъщери, купонясва до излагация, а сега е занемарила и външния си вид. Звездната майка бе хваната в крачка с ултра къси панталонки и космати крака. Особено на слънчевата светлина се вижда как лъскат косъмчетата на иначе страхотните крака на 50-годишната актриса.

Феновете и близките на актрисата се притесняват за нейното душевно и емоционално състояние. Въпреки че Деми Мур бива засечена многократно с привлекателни мъже, срещаше се дори с бившето гадже на дъщеря си Румър и в момента се говори, че отново е с нова изгора до себе си, тя така и не можа да превъзмогне и загърби бившия си Аштън Кътчър, който в момента има връзка с колежката си Мила Кунис.

А що се отнася до Деми Мур се надяваме в най-скоро време тя отново да влезне във форма и да бъде онази бляскава красавица, която помним. Или най-малкото да използва четка за коса и да се не се разхожда с необезкосмени крака както на тези фотоси.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: