Спечели билет за концерта на Depeche Mode от Globul

2
Добави коментар
silvy
silvy

В играта на GLOBUL за спечелването на билети за концерта на Depeche Mode могат да вземат участие всички физически лица, които са изпълнили следните условия:
– да са съществуващи абонати на GLOBUL
– да нямат просрочени задължения към GLOBUL към момента на теглене на печелившите участници.
– да са настоящи фенове на официалната страница на GLOBUL в социалната мрежа Facebook.
За да участват за спечелването на билет за концерта на Depeche Mode, участниците трябва да се регистрират, като въведат име, фамилия и мобилен телефонен или фиксиран телефонен номер.
За да участват за спечелването на покана за лична среща (MEET & GREET) с членовете на групата Depeche Mode, участниците трябва да качат собствена снимка, отговаряща на темата – „Покажи колко голям фен на Depeche Mode си“, в която участникът трябва задължително да присъства.
Всеки участник има право да качи само една снимка, която може да бъде променяна многократно от участника в периода на играта. Всяка следваща качена от участник снимка, автоматично замества предишната, като Организаторът ще оценява единствено снимката, която е налична във Фен-страницата към 19.04.2013 г.
Не се допуска качването на изображенията, които не са свързани или не отразяват по подходящ начин да отразяват темата – Depeche Mode.
Снимковите файлове трябва да бъдат във формат JPEG и не по-големи от 2 MB.
Награди:
– 50 индивидуални билета за концерта на Depeche Mode, който ще се проведе на 12 май 2013 г. на стадион „Локомотив“ в град София.
– 4 индивидуални покани за лична среща с Depeche Mode след концерта на групата, който ще се проведе на 12 май 2013 г. на стадион „Локомотив“ в град София, всяка от които включва и билет за концерта.
На 22.04.2013г. в присъствието на представители на Организатора ще се извърши теглене на наградите измежду участниците, регистрирали се за спечелване на билет за Концерта на Depeche Mode.
Всеки печеливш участник ще бъде уведомен от служител на „Космо България Мобайл“ ЕАД с обаждане на мобилния/фиксирания телефонен номер, с който се е регистрирал в томболата, както и с публикуване на списъка с имената на печелившите на Фен-страницата на GLOBUL на 24.04.2013г.
Всеки участник в играта на Глобул има право да получи само една награда. В случай, че бъде изтеглен като печеливш за втори път, се пристъпва към теглене на нов печеливш до разпределението на всички награди.
Играта изтича на 21.04.2013 г.:

Tags: depeche mode, globul, глобул, депеш мод, игра, концерт, томбола