Рецепти против косопад на Ванга

1
Добави коментар
skandalno
skandalno

Рецепти против косопад на Ванга

3 рецепти за косопад от наследството на Ванга

Рецепти срещу косопад

Заплахата от косопад и оплешивяване е едно от най – страшните неща, в живота на всяка жена. Никой на този свят не е застрахован и понякога минават години, преди да се намери правилното решение на подобен проблем. Предлагаме ви някои от изпитаните рецепти на баба Ванга против косопад и искрено се надяваме, че ще ви бъдем полезни.

Рецептата срещу косопад на Ванга препоръчва на първо място да се води праведен живот. Пророчицата съветва да се избягва прекомерната употреба на вредни храни и напитки, които да се заместят с богати на полезно съдържание продукти.

Конкретните препоръки за лечение на косопад и оплешивяване на Ванга са изключително лесни и гарантират отлични резултати. Спазването на тези рецепти срещу косопад е не само лесно, но и изключително евтино.

1. Забравете за скъпите шампоани и мийте косата си само с хума. След като приготвите сместа я нанесете плавно по корените с подходяща четчица. После направете маска с найлон и топла кърпа, която трябва да остане върху главата в продължение на около половин час. Стотици страдащи от силен косопад свидетелстват, че тази проста манипулация спира тотално загубата на коса и напълно блокира оплешивяването.

Рецепти на Ванга срещу косопад

2. Ванга съветва ежедневно да се втрива прясно изцеден лимонов сок в корените на косата. Това трябва да става във вид на масаж, с леки и плавни кръгови движения. Не е задължително да се прави след баня.

3. Измиване на косата с отвара от бръшлян. За тази процедура са ви необходими около 10 грама листа от билката, които трябва да врат около четвърт час в половин литър вода. След като течността изстине я прецедете внимателно и втрийте в корените. Изчакайте да минат поне петнадесет минути преди да изплакнете с хладка вода, за да осигурите достатъчно време за действие на полезните вещества. Изпълнявайте процедурата три – четири пъти на седмица.

Внимание! Бъдете внимателни, защото бръшлянът е отровен.

26. март 2013 23:05:51 от Косопад

Категории: Рецепти при косопад |
Етикети: билки срещу косопад, ванга, косопад и оплешивяване, рецепти срещу косопад |
Напишете Коментар