групово пазаруване- 63% отстъпка Лечебен турмалинов колан – революционна японска технология от Promostoka.com – gepi.bg

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

ПОДАРЕТЕ СИ ЗДРАВЕ! РЕВОЛЮЦИОННА ЯПОНСКА ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ПОДОБРЯВАНЕ ОБЩОТО СЪСТОЯНИЕ НА ОРГАНИЗМА, С БЛАГОТВОРНО ВЛИЯНИЕ ВЪРХУ ДЕСЕТКИ БОЛЕСТНИ СЪСТОЯНИЯ!

Турмалиновият колан е създаден по японска технология с използването на турмалинови кристали, постоянни магнити, бамбукови въглища и органичен германий. Те са имплантирани в трислойна структура на специална тъкан, изградена от високотехнологични полимерни влакна. Коланът идеално поддържа кръста и гръбначния стълб, стабилизира био-динамиката на тялото. Вградените високоактивни елементи отдават своето действие по време на иползването на продукта. 

Турмалиновият колан е предназначен за превантивна грижа и подобряване на състоянието при редица болести като остеохондроза на гръдните и лумбални прешлени на гръбначния стълб, херния на междупрешленните дискове, болки в областта на таза, мускулите на глезените и бедрата, ишиас, невралгии, спазми на бедрения мускул, разширени вени, отоци и болки в краката. Ефективно се прилага за подобряване циркулацията на кръвта в долните крайници, за ускоряване зарастването на кости при счупвания, за предпазване от простатит, детоксикация на черния дроб, бъбреците, жлъчката, червата.

Използването на колана нормализира функциите на остеобластите (клетки, образуващи костната тъкан), възстановява  ставите, междупрешленните дискове и костната тъкан. Засилва устойчивостта на костите, стимулира производството на синовиална течност и осигурява надеждно смазване на ставните повърхности. Носенето на колана намалява износването на дисковете при остеохондроза, подобрява състоянието и функциите на гръбначния стълб, ускорява образуването на костен мазол след счупвания. Повишава еластичността на костно-ставните връзки, премахва мускулно напрежение, стрес, повишава устойчивостта и издръжливостта на организма. Подобрява съня, оказва общо-укрепващо действие.

Области на приложение на турмалиновия колан:

Болки в гърба, кръста, тазовата област;

Дискова херния;

Остеохондроза;

Простудни заболявания;

Ишиас и невралгии;

Остеопороза;

Отоци и отпадналост на долните крайници;

Мускулни спазми на бедрата;

Разширени вени;

Простатит;

Стомашно-чревен дискомфорт;

Бъбречни проблеми;

Нередовна менструация;

Проблеми с кръвообращението;

Нервно напрежение, стрес, умора;

Заседнал начин на живот; 

Категория: Подаръци

Град: София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Благоевград, Сандански, Русе, Плевен, Хасково, Перник, Пазарджик, Враца, Сливен, Габрово, Добрич, Шумен