Спечелете семейни подаръци с Радио FM+ и Bulgaria Mall

2
Добави коментар
silvy
silvy

Приятелите ни от Bulgaria Mall знаят колко е важно времето, което отделяме за пазаруване, да е приятно и лесно организирано. Затова и Bulgaria Mall е място, което ни предлага различно изживяване. Това се дължи на няколко ключови предимства, които показват прекрасно отношение към клиента и внимание към детайлите.
Само през месец април слушайте “Часът на Bulgaria Mall” в ефира на Радио FM+ – всеки петък между 11 и 12ч., и можете да спечелите един от 4-те семейни подаръка, включващи:
– фен карта за 6 прожекции в кино Арена Deluxe,
– безплатно посещение в Play Park и
– ваучер за 20 лева в Spaghetti Company.
За да имате шанс да спечелите, отговорете правилно на седмичния ни въпрос. Той ще бъде обявен в ефира на Радио FM+, както и в сайта на Радио FM+. Отговорите си трябва да изпращате на адрес: [email protected]. Не забравяйте да напишете вашето име и телефонен номер!
В периода на промоцията ще бъдат зададени четири седмични въпроси: от 02.04 до 05.04; от 09.04 до 12.04, от 16.04 до 19.04, както и от 23.04 до 26.04.2013г.
Слушайте “Часът на Bulgaria Mall” в ефира на Радио FM+ – всеки петък между 11 и 12ч., за да разбетете кой е печелившият. Тогава ще научите и най-актуалното за Bulgaria Mall.
Няма как да не се чувстваме по-различно, спокойно и приятно в Bulgaria Mall, заради различната архитектурна организация, която ни спестява излишното обикаляне и ни дава много пространство, въздух и светлина. Именно естествената светлина и огромният стъклен покрив с площ от 1 300 кв.м. ни радват най-много, независимо от сезона.
Играта изтича на 26.04.2013 г.:

Tags: bulgaria mall, билет, игра, кино, мол, радио, радио fm+