Свидетелства за Божията Слава

4
Добави коментар
hristiqnin
hristiqnin

Имах любимо слово от Псалм 23. По това време станах член на фондация, която работеше с наркомани. Исках да помагам за освобождаването на млади хора от наркотична зависимост. В църквата се ангажирах да направя презентация за младежите – колко опасен може да бъде Интернет, ако влизат в неподходящи сайтове.

И всичко започна от тази презентация. Попаднах в клопка, благодарение на моето любопитство. Започнах да следя в Интернет и в youtube сайтове на сатанисти. Дори във фондацията се запознах с такива хора, които идваха уж да помагат на наркоманите. Не след дълго се озовах в сатанинска църква в града с желанието да помогна на тези хора да намерят Господа. Но вместо аз да ги изведа от тази църква, станах нейн член. На службите обличахме бели дрехи с отпечатан лик на козел. Има ритуали, нещо подобно на нашето водно кръщение, сключва се договор със сатана, правят се жертвоприношения на животни. Беше ужасно и страшно. Имат и тяхна библия, публикувана в Интернет.

Имат и 10 заповеди, но противоречащи на божиите заповеди. Посещавал съм такава църква и в София. Има много млади хора, дори повече отколкото в християнските църкви. Слушат музика с определени ритми, която е посветена на сатана. Изискванията към всеки един член са огромни.

Аз имах задачата да изведа хора от църквата, в която повярвах в Господ Исус. За тази цел трябваше да дискредитирам пастора пред обществото и по този начин вярващите да напуснат църквата.

Започнах да изпращам предизвикателни съобщения във Фейсбук до моя пастор, който преди да повярва е известен като един от най-големите мафиоти в града. Исках да го предизвикам, той да направи нещо, с което да го изложа пред обществеността. Но той не се хващаше на заплахите и предизвикателствата, които отправях към него. Отвръщаше ми спокойно и с Божие Слово. Не се страхуваше от моите заплахи. Не успях да постигна това, което се искаше от мен.

Това продължи известно време, докато един ден попаднах на сайт в Интернет, който ме разтърси дълбоко. Това беше свидетелство на едно испанско момиче за срещата му с Бога. Накрая свидетелството завърши с песен в която се казваше „колко по-мили сте ми вие от цветята“.

Паднах на колене и дълго плаках и се покайвах пред Господа за моето отстъпление от вярата. Поисках си прошка от пастора и служителите в църквата. Знам, че Бог ми е простил, но на мен все още ми е трудно сам да си простя. Искам да работя с всички сили за Божието дело, но под авторитета на моя пастор.

Изпратено ни в социалните мрежи.

Ако това свидетелство ви е благословило по някакъв начин, моля ви, отделете няколко минути, за да го споделите. Вашият фийдбек е много важен за нас и може да бъде насърчение за стотици други! Коментирайте тук, или ни изпращайте коментарите и свидетелствата си на посоченият email-адрес! Бог да ви благослови! Е-мейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Бъдете част от развитието на християнски портал – hristiqni.com. За повече информация – КЛИК

Скъпи читателю – ти в мир с Бога ли си? Ако не, можеш да поправиш случилото се. Знаеш ли какво те очаква след смъртта? Ти можеш да получиш уверението на Бог, че Раят ще бъде твоят дом през вечността, само ако пожелаеш. Исус умря за ТВОИТЕ грехове, ДА, ТОЙ ГО НАПРАВИ!!! Готов ли си да застанеш пред Бога в Деня на Съда и да Му заявиш, че не си се нуждаел от пролятата кръв на Исус Христос на Голгота, за да бъдат простени греховете ти и за да бъдат отношенията ти с Бога в изправност? Умоляваме те … не прави тази фатална грешка!За да познаеш Бога; за да бъдеш в мир с него; за да бъдат простени греховете ти; за да бъдеш сигурен, че Небето ще е твоят вечен дом; за да си уверен, че си в изправност с Него точно в този момент … моля, кликни тук ( кликни тук ), за да осъзнаеш колко е важно, че трябва да се помириш с Бога. Безценний, помирението с Бога ще опредили къде ще прекараш вечността. Твоето решение да сключиш мир с Бога е най-важното решение, което трябва да вземеш в този живот!