УАУ! Те са като две капки вода

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Те са като две капки вода

Айлънд е абсолютно копие на майка си Ким

17-годишната дъщеря на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин официално сложи старт на модната си кариера. Айлънд Болдуин засне първата си професионална фотосесия в Ню Йорк само преди няколко дни.
Ослепителната красавица изуми всички с приликата с майка си Ким Бейсинджър – не само буйните руси коси, класическите черти на лицето и съблазнителният поглед на Айлънд са същите като на мама Ким, но и маниерите, начинът, по който тя се движи и позира. Стилистите не са използвали силен грим, тъй като с гени като тези на Айлънд, нямало нужда.

Айлънд (в ляво) и Ким (в дясно)

Имайки предвид натуралната красота на Айлънд, мерките й и височината й от 1,87см., тя определено ще има успех в модния бизнес.

Айлънд – дъщерята на Ким Бейсинджър и Алек Болдуин

Айлънд издаде, че майка й я съветва за всичко, включително и за това как да се справи с ролята си на модел. Припомняме ви, че самата Ким Бейсинджър е била фотомодел преди да направи големият си пробив в киното. Ето защо е трудно и да ги различим двете красавици. Вие можете ли да познаете коя е на това фото:

Коя е на снимката – майката или дъщерята?

Ще ви кажем На пръв поглед сте убедени, че това е Ким Бейсинджър, нали?! Да, ама не! Това е дъщеря й Айлънд. Нали ви казахме – майка и дъщеря са като две капки вода!

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: