групово пазаруване- 58% отстъпка за Подстригване с гореща ножица, масажно измиване, кератинова терапия с маска и подсушаване…

1
Добави коментар
gepibulgaria
gepibulgaria

КРАЙ НА ИЗТОЩЕНАТА КОСА И ЦЪФТЕЖИТЕ! ПОДСТРИГВАНЕ  „ГОРЕЩА НОЖИЦА“ + КЕРАТИНОВА ТЕРАПИЯ!

Салон за красота „Flowers“ ви предлага подстригване с „гореща“ ножица, която има лечебен ефект върху косата. Революционната технология за подстригване с „гореща“ ножица ще реши изцяло проблема Ви с цъфтежа и изтощената коса!

 

Офертата включва:

Масажно измиване с шампоан

Терапия с кератинова маска

Подстригване с „гореща ножица“

Подсушаване

При подстригването с обикновена ножица се нарушава структурата на косъма, защото неговият строеж е обусловен така, че при подстригването вредни елементи проникват във вътрешността на косъма и го увреждат. При подстригването с гореща ножица този процес е избегнат.

 

На вид “горещата“ ножица изглежда като обикновена, но е свързана с акумулаторна батерия, която е прикрепена на кръста на фризьора. Двете рамена на ножицата се загряват, като температурата се регулира според типа коса и нейното състояние. Ножицата е абсолютно безопасна за косата.

Категория: Красота и Здраве

Град: София

Информация за „МОНСИ ”ЕООД – Салон за красота Flowers

В Салон за красота Flowers отделяме специално внимание на всеки клиент. При нас ще получите професионални съвети за Вашия перфектен външен вид. Съвместно с нашите дългогодишни партньори от CHRISTIAN OF ROMA,ALFAPARF MILANO,BES,KEUNE и др. помогнахме на  много наши клиенти да преоткрият красотата в себе си.

Предлагаме процедури като:

гореща ножица

удължаване на коса

различни видове прически

маникюр

педикюр

ноктопластика

Козметични процедури за лице и тяло

целутрон

различни видове терапии за лице

радиочестотен лифтинг

пробиване на уши и др.