Олег Ковачев: И аз имах автоинцидент с Юксел Кадриев, който ми показа среден пръст и ме напсува!

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Юксел Кадриев крие още едно произшествие като шофьор-джигит, научи единствено “ШОУ”. Новинарят на bTV е имал авто- и словесен сблъсък с известния режисьор Олег Ковачев, познат още и като детето-чудо на българското кино от филма “Рицар без броня”.

След като стана ясно, че Юксел получава условна присъда за катастрофата, която предизвика пред Народното събрание в пияно състояние, Олег Ковачев изока на стената си във Фейсбук: “Миналата година тоя ме засече с ляв завой, а аз се движех направо на зелен светофар. И като натиснах клаксона и намалих, той отвътре ми показа среден пръст и ме напсува”.
Веднага след публикацията заваляха коментари по адрес на Кадриев: “Трябва ефективна присъда, а ако беше убил човек?!”, попита риторично Лилия Михайлова. “На какъв, ако не на ЛЯВ завой, очакваш да те засече”, иронизира Юки Вера Кънева. Снежана Георгиева пък се обръща към известния кинорежисьор: “Олег, този не бяха ли го изтипосали в един репортаж, защото е шофирал пиян? Да, май че същият. Но и да не е бил той, все някой ден ще бъде, защото такъв му е манталитетът на простак, който си въобразява, че само защото е скочил от село на телевизора, може да засича всеки където и както си поиска, пиян или трезвен”.
Репортер на “ШОУ” потърси самия Олег Ковачев по повод условната присъда и споразумението с прокуратурата за престъплението на Юксел Кадриев.
 
Ето какво ни разказа той за “близката си среща с третия новинарски вид”:

– Г-н Ковачев, какво се случи всъщност при автоинцидента между вас и Юксел Кадриев?
– Не искам повече да коментирам тази нелепост! Него го съдиха за това, че е карал пиян, и аз написах в интернет моето възмущение. Моля не ме занимавайте повече с този въпрос!

– Имало ли е сблъсък между вас?
– Не съм имал сблъсък, но той се държа много просташки.

– В смисъл – показал ви е среден пръст?
– Да, показа ми среден пръст и даже ме напсува. Може и да не е бил пиян, но щеше да ме блъсне и реагира просташки.

– Да разбирам ли, че случилото се между вас е една драстична случка, характерна за българската действителност?
– Както искате така го разбирайте, но хора като Юксел не бива да бъдат коментирани и не заслужават да се обсъждат от хора на изкуството, на културата, защото те нямат нищо общо с това. Този човек аз нито го познавам, нито го знам, но сега излиза, че му вдигаме акциите, като говорим за него…

Александрина РОКАНОВА