Патологичен плешив крадец на велосипеди вилнее в София!

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

“Здравейте, днес 01.04.13г. в 10.00ч сутринта беше откраднат велосипед Giant Glory 8 от пресечката на бул. Витоша с ул. Хан Аспарух (Патриарх Евтимий). Колелото е зелено-кафяво на цвят, размер Л с бяла вилка RockShox Totem. Човекът който го открадна беше потенциален купувач. Има идентичен случай преди 2 седмици, същият краде колело по сходен начин. Висок около 165-170см, плешив, с гола лъскава глава, големи изпъкнали кристално сини очи и много големи устни. На около 40 години. МОЛЯ, ако някой види колелото или има подозрения че разпознава човека да ни пише. ВНИМАВАЙТЕ, човекът е патологичен крадец на велосипеди, човек лесно може да се подлъже. Надявам се някой да съдейства. Мерси!” Това е написала последната пострадала от “серийния крадец на велосипеди”, който вилнее в София, подписана като Koala Rock.

Момичето разказва и как са й откраднали велосипеда. “Аз го продавах и той се свърза с мен, поиска да го купи. Оставих го в магазина, в който работи мой приятел. Той дошъл, харесал го, казал, че на следващия ден ще дойде да го плати. На другия ден дошъл, казал, че ще го пробва, качил се на колелото и отпрашил. Докато приятелят ми се сети да го подгони, вече бил набрал скорост.” Девойката разказва, че има много хора, които са се оплакали, че колелата им са били откраднати по сходен начин.

Известен е обаче един случай, за който е сигурно, че е извършен от “велосипедния маниак”, защото е бил заснет случайно и тя го разпознала. Това е било преди две седмици. Опитал същия номер – направил се, че ще купува колелото, след което се качил и опитал да избяга. Но за негова беда собственикът се оказал доста бърз, успял да го догони и с приятелите си го спукали от бой. Това кара Koala Rock да предполага, че става дума за човек с някаква мания. В процеса на издирването тя пише: “Mолим живеещите в Хиподрума, Лагера и Красно Село да се оглеждат. Имаме инфо, че крадецът живее там.” Все пак тя уточнява, че дори и да е луд, маниакът не е глупав, защото велосипедите, към които се насочва са все скъпи, между 2500 и 5000 лева. В моменти и полицията го издирва./БЛИЦ