WarFace: Поиграй в женска компания ~ MMORPG news

31
Добави коментар

В WarFace вече всеки може да сключва договор. Вашият войник ще може веднъж в денонощие да избира и да сключва договор за определена мисия, като преди това обаче остави в залог определена сума. Ако мисията бъде успешно завършена в рамките на 24 часа, войникът ще получи възнаграждение според условията в договора му, както и своя залог.
Всеки боец ще може да подбере контракт, който е по силите му. След подписването му обаче той не може да се откаже от задълженията си и да си прибере залога обратно.
Също така в играта са достъпни и женските герои от отряда „Аврора“ в класвете щурмовак и инженер

Щурмовак
Боец от женския отряд със специално предназначение „Аврора“. Тя е прекрасна и смъртоносна, като утринната заря на Венера. В сражение тя може да бъде ужасна за противника си благодарение на изключителната си ловкост и скорост. Със своите стремителни атака, тя внася хаос в редовете на врага си.

Инженер от отряда „Аврора“
Техническият специалист от женския отряд е бърз и ловък противник, който е способен да сътвори огнена заря в щаба на противника. Освен това тя може да окаже поддръжка на отряда си, като им ремонтира повредената броня. Инженерката може да проникне в тила на врага и да открие огън от картечния си пистолет.
Женските персонажи са и добре озвучени, както и са с отличен външен вид, допълват от играта.
Warface – е безплатен MMO шутър, разработен от световно известната Crytek. В играта можете да водите сражения в различни части на земното кълбо, като започнете от градове и стигнете до най-опасните места на планетата. Warface предлага широка възможност за игра с приятели. В колективния режим ви очакват интересни мисии, за изпълнението на които, ще ви се наложи не само да стреляте точно, но и да работите в екип. В разнообразните ПвП  режими играчите могат да си изберат своя клас боец и да изпитат истински адреналин в битките. Warface се предлага в Русия от компанията mail.ru.