Кои актьори ще се присъединят към продължението на комедията “Водещият”

1
Добави коментар
embaka
embaka

През 2004-та година комедията на студиото Парамаунт Пикчърс “Водещият” донесе на създателите си приходи в световен мащаб от близо 100 милиона долара и превърна Уил Фарел в един от най-търсените комедийни актьори в Холивуд. Въпреки постигнатия успех Фарел и режисьора Адам МакКей заявиха, че продължение най-вероятно няма да има тъй като не се е стигнало до споразумение с продуцентите относно бюджета за снимки и хонорарите на актьорите.

В годините след премиерата си “Водещият” доби още по-голяма популярност сред киноманите и по думите на Уил Фарел “се появи течение от хора, които настояваха да направим продължение”.

За радост на феновете и след множество компромиси от страна на режисьора и актьорите в началото на 2012-та година от Парамаунт Пикчърс дадоха зелена светлина на “Водещият 2”.

Уил Фарел потвърди, че отново ще се превъплъти в ролята на самовлюбения и нетактичен новинарски водещ Рон Бъргънди, а небеизвестния Джъд Апатоу (“Така е на 40”) заяви, че ще бъде един от продуцентите.

Снимките на лентата вече започнаха под режисурата на Адам МакКей, който разполага с бюджет от близо 50 милиона долара. Познатите актьори от първата част Пол Ръд, Стив Карел, Дейвид Кохнър и Кристина Апългейт отново партнират на Уил Фарел, а от Парамаунт Пикчърс обявиха преди няколко месеца, че световната премиера на филма ще се състои в края на 2013-та година.

Официалното заглавие на комедийната продукция е “Водещият: Легендата продължава” и след старта на снимките продуцентите оповестиха, че към екипа са се присъединили актьорите Джеймс Марсдън, Кристен Уиг, Грег Киниър, Мегън Гуд, Дилън Бейкър и Харисън Форд.

Оригиналният филм се отличаваше с множеството появи на популярни лица от киното и телевизията и по всичко изглежда, че втората част ще продължи традицията.

Малко по-рано днес източници от Парамаунт Пикчърс разкриха пред сайта на Hollywood Reporter, че към еклектичния актьорски състав на “Водещият: Легендата продължава” ще се присъединят Винс Вон, Люк Уилсън и носителката на “Оскар” Никол Кидман.

Вон и Уилсън участваха в първата част, но според последната информация персонажите им в продължението ще бъдат напълно различни.

Ролята на Никол Кидман е описвана като “изненадваща и забавна”, но за момента няма по-конкретна информация за героинята. Важно е да се отбележи, че Кидман има опит с чисто комедийните филми благодарение на участията си в “Степфордски съпруги”, “Омагьосване” (в който си партнира с Уил Фарел) и “Жена назаем”. Подробните детайли за сюжета на “Водещият: Легендата продължава” се пазят в тайна и за момента единственото което се знае е, че историята ще се фокусира върху опитите на Рон Бъргънди и новинарския му екип от Канал 4 да свикнат с нововъведенията и огромните промени в медийния свят.

По-голямата част от действието ще се развива в Ню Йорк Сити, а режисьора Адам МакКей обещава, че филма ще бъде “пир за феновете на комедията”.

Снимките на “Водещият: Легендата продължава” ще приключат до месец и половина, а световната му премиера ще се състои на 20-ти декември, тази година.