Холи Бери е бременна!

4
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Холи Бери е бременна!

Холи Бери и Оливие Мартинес са в очакване на момченце

Покрай всички лоши новини и събития напоследък около актрисата Холи Бери, вече е време за една хубава новина. И то не само хубава, а направо прекрасна! 46-годишната актриса е бременна от любимия си Оливие Мартинес в третия месец. Звездната двойка се сгодиха в началото на 2011.

Холи Бери е в очакване на второто си дете, което този път ще бъде момченце. Актрисата с шоколадова кожа има 5-годишна дъщеря от бившата си половинка моделът Гебриъл Обри, с когото водят ожесточена съдебна борба за попечителството на малката Нала.

Холи Бери е бременна в третия месец

Още на церемонията по връчването на Оскарите възникнаха съмнения, че Холи Бери е бременна. Под стилната й рокля се виждаше малко коремче, което наведе много хора на мисълта, че актрисата е бременна. В толкова ранен етап няма как да й личи, но тя явно се е отказала от тежките тренировки и се е отдала на вкуснотии, които малко по малко започват да я издават.

Избухването на Холи Бери преди няколко дни на летището в Лос Анджелис, когато тя се опита да защити дъщеря си и се нахвърли срещу нахалните папараци, може би е провокирано именно от променливите и неконтолируеми емоции на актрисата.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: