Българка – финалистка в Мис САЩ 2009

10
Добави коментар
lsetian
lsetian

Мис САЩ 2009 може да бъде българката Лаура Кирилова Чуканов, съобщава сайтът www.missuniverse.com.

Претендентката за короната е носителка на приза Мис Юта 2009. Конкурсът Мис САЩ 2009 ще се състои на 19 април в Лас Вегас и ще се излъчва пряко по няколко телевизии. Хора от цял свят могат да гласуват по интернет участничките в конкурса, а за разлика от Мис България 2009, Лаура се радва на особена почит в българските интернет среди.

„Нека сега бъдем заедно и да докажем , че можем да бъдем НАЦИЯ ! Успех , Лаура !!!!!“, пише читател в страницата на блогъра liskko.

Лаура е родена в София, България на 5 юни, 1986. Семейството и имигрира в САЩ през 1990. Красавицата знае английски, български, испански и руски. Студентка е в университета на Юта в Солт Лейк Сити. Тази година ще завърши наведнъж три специалности – международни отношения, история на изкуствата и водачески умения. След като приключи с кариерата си на Мис Юта 2009, Лаура е решила да следва магистратура по мениджмънт на изкуствата.

Помагала е в резервата Навахо, председателствала е международния комитет за студентския съвет и е участвала в благотворителни кампании. Доскоро 22-годишната хубавица е била директор по програмата Big Heart Humanitarian, която помага на деца от бедни семейства в Гватемала да получат образование. Мис Юта 2009 възнамерява да направи и собствена неправителствена организация „Чуждестранни приятели“, програма, която да свързва децата от началните училища с техни връстници по света.

 Можете да гласувате за Мис САЩ 2009 ТУК.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти