Bon Jovi за първи път в България на 14 май

4
Добави коментар
chuime
chuime

На 14 май 2013 г. легендарните Bon Jovi идва в България. Концертът, организиран от Болкан Ентъртейнмънт ще бъде на стадион „Васил Левски“ в София, и е част от световното турне на групата BECAUSE WE CAN – THE TOUR.

То започва на 13 февруари 2013 година в Канада. По време на турнето Bon Jovi ще промотират най-новия си албум – „What About Now“, който ще излезе в началото на другата година. Освен нови парчета, в София ще чуем хитовете Livin’ on a Prayer, You Give Love a Bad Name, Who Says You Can’t Go Home, It’s My Life.

На официалната страница на бандата във фейсбук Bon Jovi се обърнаха към българските фенове на български език с думите: „България, готови ли сте? Ние сме Бон Джоуви и идваме при вас за първи път! Чухме, че  ай-яките! Разбрахме, че гледката от сцената на Националния стадион е фантастична! Започваме европейското си турне от София и за нас шоуто ще бъде по-специално. Вие можете да го направите незабравимо. Нямаме търпение да ви видим там на 14 май 2013!“

Bon Jovi имат издадени 11 студийни албума (четири от тях достигат първото място в седмичната класация за най-продавани албуми в Щатите), 3 албума с компилации и един лайв албум, от които са продадени 130 милиона копия в целия свят. Рок групата е изнесла 2700 концерта в повече от 50 страни пред повече от 35 милиона фена. Bon Jovi са смятани за една от най-добрите концертни групи на всички времена. За песента си Blaze Of Glory, включена в едноименния му солов албум, Джон Бон Джоуви има награда „Златен глобус“ и номинация за „Оскар“.

Билети
Билетите за концерта на Bon Jovi са на цени от 79 до 199 лева и могат да бъдат закупени от всички каси от мрежата на Ивентим и техните партньори в цялата страна, както и онлайн от страницата им в интернет. Цените на билетите са в зависимост от разположението на местата на стадиона. Ограничено количество билети в „Диамантения кръг“ точно пред сцената ще се продават на цена от 199 лв.:

категория Бронз – седящи – 79 лева категория Сребро – седящи – 89 лева терен – 99 лева категория Злато – седящи – 109 лева категория Платина – седящи – 129 лева правостоящи пред сцена – 139 лева диамантен кръг – 199 лева ВИП – седящи – 199 лева