„Куче с блог“ или могат ли кучетата да говорят

1
Добави коментар

Кой не е мечтал за домашен любимец като малък. Макар и да правят доста бели и да изискват грижи те наистина развеселяват живота на хората, правят толкова забавни неща, а освен това дават и безусловна обич на стопаните си.
Сигурни сме, че много от вас, както и ние сме си мечтали да имаме говорящ домашен любимец. Е, при нас това все още не е сбъднало, но има две деца, при които е.
Ейвъри и Тайлър са доведени брат и сестра, които живеят в Пасадена, но имат огромен проблем – никак не се харесват един друг. Ейвъри е 12-годишно много умно и трудолюбиво момиче. Тя не обича факта, че Тайлър винаги мисли, че всичко трябва да става както той каже и че всички хубави неща се случват само на него. А от своя страна Тайлър е 16-годишно момче, което е много популярно. Именно това е главната причина Тайлър и Ейвъри да се карат толкова много помежду си.
Но всичко това се променя, когато при тях идва нов домашен любимец – куче на име Стан.

Уморени от непрекъснатите разправии на Ейвъри и Тейлър, родителите им купуват куче, което веднага ги сближава. Стан се превръща в любимец на семейството и най-вече на децата, защото Стан има невероятен талант – може да говори! Но това в никакъв случай родителите не трябва да разбират, затова Тейлър и Ейвъри се споразумяват да не се карат повече, защото трябва да запазят кучешката тайна. А тя е дори още по-голяма – в свободното си време Стан води таен блог (дневник), в който описва своите остроумни наблюдения, вдъхновени от хората.

Ако искате да разберете какви са тези наблюдения, както и как двете деца ще запазят тайната на кучето Стан гледайте сериала „Куче с блог“ от 6-ти април по Дисни Чанел.