Голото бременно коремче на Ким Кардашиян

1
Добави коментар
it_maniak
it_maniak

Напоследък, повлияни от развитието на социалните мрежи, звездите си имат точно определен план-график, по който да протича медийното представяне на бременността им.

Първо казват, че искат дете; след това се пускат 2-3 фалшиви слуха, че вече са бременни; накрая наистина потвърждават, че бебчето вече расте в корема им и оттам се започва едно безкрайно качване на снимки в Twitter. До момента, в който отрочето се появява на бял свят и стартира наддаване за това коя медия ще предложи най-добро заплащане за публикуването на първите му фотографии.

Разбира се, Ким Кардашиян няма как да остане встрани от тези тенденции. Нейната известност по начало се дължи на участието ѝ в популярно риалити за семейството ѝ – естествено, че и бременността ѝ ще протече пред очите на хората.

Дори се учудваме как изтърпя цели 6 месеца, преди да покаже голото си коремче в социалната мрежа. Но ето, че това вече е факт. Вчера бъдещата мама сподели с феновете си „самоснимки“, на които позира пред огледалото: на едната от тях е с тениска, а на другата я е повдигнала, за да се види всичко, което трябва.

Напоследък Ким отнася безброй критики, че е напълняла твърде много, докато чака детето си. Противно на твърденията обаче, новите фотоси я показват в доста добра форма за жена, бременна в шестия месец. Какво мислите вие?

Ако искате да следите отблизо новините за живота на звездите, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!