Фразите, които никой мъж не иска да чуе от половинката си

27
Добави коментар
news359
news359

Трудно  е да си признаят жените, но тяхното поведение е причина за разрушаването на връзката в много моменти и по различни причини. Френско проучване установи, че има няколко фрази, които, ако използвате често, обикновено водят до раздяла. Вижте сами кои са и се постарайте да ги премахнете от речника си.

„Дръж се като мъж”

Това е най-лошото нещо, което можете да кажете на приятеля си. Когато момиче постави под съмнение неговата мъжественост, това може да доведе до сериозни психически травми! До липса на сексуално желание към вас и съответно до крачка встрани! Затова бъдете изключително внимателни с тази фраза. Никога не я използвайте само и само да стане на вашето.

„Бившият ми …”

Да говорите за бившия е ужасяващо почти за всеки мъж. Опитвайте се да се въздържате от тази тема. Както вие бихте се дразнили приятелят ви да говори за предното си гадже, така и той не е очарован от факта да му разказвате случки или по-лошото – да го сравнявате.

„Ти не мислиш, че съм красива”

Добре, какво прави с теб тогава?! Това са евтини манипулации! Мъжете много се дразнят на подобни изказвания. Обикновено реакцията им е груба и първична. Това не бива да ви учудва. Ако наистина мислите, че вече не ви намира за толкова привлекателна, винаги има по-деликатни начини да го подпитате.

„Да забелязваш нещо различно в мен”

След като изречете тези думи, мъжът изтръпва. Той знае, че сте чакали поне 10 минути сам да забележи „различното”. Затова обикновено почва да изрежда каквото му падне, с надеждата да уцели още в началото. Резултатът накрая е, че и двамата сте изнервени. Приемете, че мъжете не забелязват промените във външния ви вид. Освен, ако не сте сложили силикон или не сте качили 5 кг. По-добре директно го попитайте: „Харесваш ли новата ми прическа”, оттам той ще има и насока, и време да ви направи комплимент. Така и двамата сте доволни!

Колкото и грозно да звучи, има реплики, чрез които лесно може да бъде съблазнен или манипулиран един мъж, но както видяхме вече има и такива, които могат да разрушат вътрешния му свят и да го накара да се съмнява както в себе си,така и във вас и във връзката ви. Именно заради това избягвайте повечето от по-горе споменатите фрази./news359.

Париж/Франция