Професионално почистване и Пране на мека мебел от Cleanito

1
Добави коментар
Cleanito
Cleanito

Референции за почистване

С радост представяме референцията от Български Спортен Тотализатор, в уверение на качествените услуги за почистване, предоставяни от фирма „Клийнито“ ООД.

Посетете нашата страница за референции , за да се запознаете с отзиви на организации, доволни от нашите услуги за почистване.

 

 

За добрия професионалист в почистването:
Няма твърде големи и сложни поръчки.

Ние предлагаме професионално почистване на най-високо ниво в град София. Имаме голям набор от услуги, за професионално почистване и обслужваме както частни лица, така и за бизнес клиенти. Под почистване за бизнеса не разбираме просто почистване на офиси или стъкла, а почистване на индустриални помещения, офиси с голяма площ и офис, офис сгради и промишлени предприятия.

Имаме богат опит в почистване за частни лица, заемаме се както с пране на мека мебел, така и с почистване на автомобили.

Спазваме поетите ангажименти и още …

Ние сме от тези фирми за професионално почистване, които могат да гарантират много добро съотношение между цена на услугата и качеството и.

Използваме качествени материали и препарати, за почистване. Оперираме с професионална техника от най-висок клас, което осигурява високо качество на услугите ни за почистване. Вижте още причини да изберете нас, за ваша фирма за почистване.

Цена за почистване на домове ще получите след безплатен оглед във вашия дом.

Заявете оглед по телефона или от нашата форма за контакти, а ние ще се свържем с вас, за да уговорим час за оглед и да дадем оферта за почисване.

Постоянен контрол на качеството на почистване

Ръководството на фирмата има пряк досег с работата всеки член на екипа, което ни позволява с гордост да заявим, че сме сред най-добрите фирми за почистване в София.

За всички останали въпроси свързани с услугите ни за професионално почистване – моля разгледайте останалите страници в нашия сайт.