Онлайн залози на Формула 1

41
Добави коментар
zhivka1
zhivka1

 

Betfair с лиценз за България и €30 бонус !!!

 

Надпреварите във Формула 1 са известни като напълно непредсказуеми и със огромен брой на случаите, когато фаворитите не печелят призовите места. Въпреки това смятаме, че след внимателен разбор на ситуацията около съревнованието и със запознаване с текущото състояние на конструкторите и пилотите, съвсем спокойно можете да направите добри пари благодарение на Формула 1. Сред голямото множество от интернет букмейкърски къщи ще намерите изключително много опции за залог, сред които опции има доста примамливи предложения. Сега ще ви представим и някои от тях.

Видове залози на Формула1

– Залог за победител в състезанието.
– Залог за това кой конструктор ще натрупа най- много точки от това състезание.
– Залог за това кой пилот ще завърши квалификацията със най- добро време и съответно ще получи правото да потегли от първа позиция на основната надпревара.
– Залог за това кой от двама пилоти, предварително предложени от букмейкъра, ще завърши на по- предно място в крайното класиране. Обикновено букитата предлагат избор измежду много пилоти за съревнование.
– Залог за това дали даден пилот ще попадне в челната тройка в крайното класиране. Ако не сте сигурни в победата на вашия фаворит, можете да се подсугирите с този залог.
– Залог за това дали и двамата състезатели на един конструктор ще се качат на подиума.
– Залог за това дали дали даден пилот ще влезне в първите шест в крайносто класиране. Много сигурен залог, но и с много ниски коефициенти за фаворитите.
– Залог за това дали определен пилот ще вземе точки от тази надпревара.
– Залог за това дали и двамата пилоти на определен пилот ще вземат точки от състезанието.
– Залози за това дали пилот или двамата пилоти на конструктор ще преминат успешно през финиша или не. Изгодно е да се залага за най- добрите да отпаднат, защото коефициентите за това са високи, а в такъв спорт всичко може да се случи и дори и перфектния пилот може да отпадне, без да има никаква вина за това.
– Залог за общия брой болиди, завършили състезанието.
– залози за това кой ще направи обиколката с най- доброто време и за това каква ще бъде преднината, с която спечелилия ще води на втория.
– Залози за това кой ще стане световен шампион на края на сезона при пилотите и при конструкторите.

 

 

Някои от букмейкърските къщи имат и доста по- необичайни опции за залог в програмите си- като например залози за това дали ще излезне „сейфти кар“ на пистата, с колко обиколки преднина ще спечели първия (рядко преднината е в цели обиколки) и много други.

Както ви показахме, в онлайн сайтовете има достатъчно голям набор от разновидности за залог. Изберете коя или кои от тях са най- подходящи и изгодни за вас, и направете следващия кръг на Формула 1 още- по интересен!

Нови правила Formula 1

Резултати от Формула 1 в реално време

Имате възможността да проследите на живо резултатите, както и времената за дадено съзтезание. Пълно класиране на отбори и пилоти, и резултатите от последните надпревари на ф1 писти. Тази таблица садържа анализи и изчерпателни статистики – първи позиции, отпадания, победи, обиколки и сравнение на резултати на пилоти.
Резултати от Формула 1 бг в реално време – F1 live!
Пълно класиране на отбори и пилоти, резултатите от последната надпревара. Анализи и изчерпателни новини със статистики- първи позиции, отпадания, победи, обиколки и сравнение на резултати на пилоти.