Виж темата – Отзиви за Геймърски слушалки Hama uRage xPlode

1
Добави коментар
CHILIEV
CHILIEV

Не бих казал, че слушалките са съвсем геймърски. По-скоро са нещо около средния клас пц слушалки. Имат много приятна визия, удобни са защото ухото ти е изцяло в кухината на дунапренчето и не те притиска и уморява. Имах много хубав, плътен и дълбок бас и са сравнително мощни… е, по-малко отколкото би ми се искало, но все пак. Имат бутонче за микрофона и потенциометър за силата на звука, 2,2м кабел и нещо хитро при жакчетата – пластмасово „ушенце“ за жака за микрофона, ако няма да го ползвате да не се мята насам-натам.

Като за 35лв. мисля, че са на-добрата сделка за тези пари. Ще ги послушам няколко дни и ако мнението ми се промени ще допиша.

п.п. В технополис ми обясниха, че слушалките имали 6м. гаранция. Като попитах защо 6м. не трябва ли всички стоки да имат минимум 24м. ми обясниха, че това било аксесоар, не било стока и т.н. други неща, които реших да пропусна. Хитро. Даже ми посочиха стикер на вносителя залепен на кутията – вали компютърс, където пише, че имат 6м. гар-я. Сега виждам обаче на сайта на технополис, че същите слушалки има 24 месеца … явно който се хване за 6-те месеца – хване.