Миро от Каризма и Анелия се събраха

3
Добави коментар
Ivanskii
Ivanskii

Миро никога не се е страхувал да експериментира. Снимка: АБА

Миро и Анелия. Събраха се,  да. Не, не по онзи, другият начин, а в името на един нов, различно звучащ и интересен проект. А именно общата им песен – „Завинаги“.

 

Парчето, както и повечето, които излизат на българската музикална сцена, не може да бъде сложено под общ знаменател с което и да е  – били то на Миро, Анелия или някой друг от нашите музиканти. Стилът му е баладичен, с поп елементи и най-важното – звучи добре. Музиката е най-силна именно, когато не може да бъде определена. Достатъчно е просто да те накара да я почувстваш.

Идеята за съвместна песен я има от много време, но това е именно защото Миро и Анелия се познават от години. Конкретният замисъл на „Завинаги“ води началото си отпреди три месеца, когато двамата влизат в студиото и просто го правят.

Ако се чудите какво е мнението на половинката на Миро – Галя, то е съвсем положително. Освен, че подкрепя дуета, Галка също подготвя самостоятелни проекти с други изпълнители. Изобщо – талантът няма граници.

Музиката и текстът на песента са на самите изпълнители – Миро отдавна се слави с
креативността си не само пред микрофона, но и над белия лист. За добрия краен продукт обаче има голяма заслуга и Мага – струва ми се излишно да споменавам колко е талантлив.

Разбира се, няма да си останем само с доброто звучене – заснемането на клипа е запланувано за идните няколко дни, а сценарият му се пази в дълбока тайна. Доколкото можем да предположим – една голяма любовна история ще пасне идеално.

Телевизионната премиера на „Завинаги“ е в четвъртък вечерта, когато Анелия и Миро ще гостуват в „Шоуто на Слави“.

Някои ще кажат, че тенденцията поп и фолк да се обединяват не е от вчера – един не особено удачен вариант са например Софи Маринова и Устата. Преди обаче да направите това нелепо сравнение, помислете дали Миро ви прилича на Устата и дали блендата на Анелия има общо с тази на ромската певица.

Нищо лично против ничий талант и труд, но сме ужасно „за“ попа, а фолкът нещо много-много не ни възбужда.

Та, браво на Миро и Анелия.

Сега си отваряйте очите и ушите, и гледайте какво са сътворили. А пък негативизмът го заровете дълбоко. За добро е.

Автор: Цвете Тюлева