Вики Бекъм с още по-малки гърди

1
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Ако съществува нещо, което никога не се променя във Виктория Бекъм, то това е усмивката ѝ. Нея просто я няма. За гърдите на бившата спайска обаче не можем да кажем същото – тях ту ги има, ту ги няма.

Нека припомним биографията им. В началото на звездната си кариера, докато изгряваше със Spice Girls (или по-скоро в сянката на останалите момичета от групата), Вики имаше съвсем малък естествен бюст. Не оповести публично увеличаването му, но се смята, че за сефте хирургическа намеса по него е била осъществена през 1999, след раждането на първия ѝ син от Дейвид Бекъм. 

Две години по-късно модната икона се е възползвала от имплантирането на още малко силикон. Разликата между гърдите ѝ в онзи период и естествените ѝ природни дадености се вижда на горните снимки. Фотографиите под текста обаче показват нещо друго – как след въпросните уголемявания, Вики е сменила желанията си е прибегнала към хирургическо намаляване на бюста.

За първи път това стана преди няколко години. Мислехме си, че с това дизайнерката е приключила да експериментира с тялото си, но явно не е така. Някои от новите ѝ снимки породиха у световните медии съмнението, че тя отново е редуцирала гръдната си обиколка почти до минимум. Сами виждате снимките, породили тези предположения. Как мислите, дали ще се окажат верни?

Guliver/Getty Images

Ако тези новини са ви интересни и искате да продължаваме да ви информираме за живота на световноизвестните, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!