Светлана Йорданова от “Лидер”: Парите за електронно правителство се източват

1
Добави коментар
tedy79
tedy79

Водачът на кандидат-депутатската листа на ПП ЛИДЕР в Ловеч Светлана Йорданова предположи, че парите за електронното правителство се източват.
„Програмният продукт за електронното правителството би трябвало да е готов още през 2012 година. Въвеждането му обаче все още не е факт. Най-вероятно защото парите за електронно правителство се източват в момента, а електронното правителство е онова, което се очаква да намали един от големите консуматори на средства у нас – държавната администрация!“, заяви тя
 Според нея целите на партията й на Парламентарни избори 2013 ще са влизане в 42-ото НС и реални промени най-вече в настоящия икономически климат в България.

„Родният бизнес трябва да се остави да се развива, а днес върху всяка стопанска инициатива се упражнява геноцид. Предприемачеството се сплашва с показни акции, а именно то може да изведе държавата от кризата“, отбеляза още Йорданова.

По думите й, в момента у нас се криели истинските нива на мизерията, безработицата, а те били ужасяващо ниски. Държавата нямала адекватна политика и за развитието на туризма с чуждестранните туристи. Вече повече от 20 години българските партии избягвали кадърните хора.

„Алтернатива винаги има. Не е честно да се твърди, че няма такива“, отсъди още Светлана Йорданова, която и жителка на Благоевград, има 17-годишен син и съпруг програмист.

„Ще открием кампанията си в работещи предприятия. Не ще залагаме на зрелища“, обеща още жената, чиято майка е рускиня, а бащата – българин.

Гергана ДИМИТРОВА, БЛИЦ