Деси Стоянова от „Преди обед“: По-малко известните често са по-суетни

2
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Преди да стане водеща на обедното предаване по bTV, Деси е работила като репортер в Новините, автор е на редица документални филми. Първоначално отказва поканата на Георги Тошев да стане едно от лицата на обедното предаване, но бързо променя мнението си. Днес заедно със Сашо Кадиев са като част от семейството в милиони български градове.

Чаровната водеща е щастливо омъжена за журналиста Велислав Русев. Двамата се радват на 4-годишни близнаци. Любимото място на цялото семейство е къщата им в Еленския балкан. Готвачът в семейството е Вельо. Деси откровено признава, че прави само палачинки и две-три други нездравословни манджи. Покрай ангажиментите в студиото на водещата не й остава почти никакво време за приятели, фитнес и дълги пътувания. Вечер преди да заспи Стоянова обича да чете книги.

Макар днес двамата със Сашо Кадиев да са страхотен тандем, Деси признава, че й е било трудно да се нагодят един към друг. Доста инфарктно водещата приема факта, че от началото на миналата есен трябва да бъде на екран по два часа. „Има доста инфарктни ситуации в журналистическата професия. Стресиращо е когато някой потвърдил участие в студиото, не дойте, което ни се е случвало не е един и два пъти. Това е голям стрес, защото в последния момент се променят нещата“, разказва Деси за недостатъците на своята професия.

Покрай предаването Стоянова се среща с много и различни хора. най-голямата изненада за нея била да установи, че хора, от които най-малко очаква се оказват доста суетни.

Повече – четете в новия брой на „Жълт Труд“.

Стефан Гамизов: „Мошеници с езици и дипломи оглазгаха държавата“

Той е човек, който не може да остане незабелязан – с външния си вид, тяло, тренирано във фитнеса, високия ръст и най-вече с интелекта си. За себе си Гамизов казва, че е силен критик на мериканската политика в Европа. Той очаква ЕС да се трансформира във федерална държава.

Политическият критик е убеден, че кръгът „Капитал“ фалшифицира всичко за него, излязло в интернет, като се почне от детството му. „Те не допускат да излезе в пространството нищо положително за мен. А що се отнася до детството ми – не съм роден в Лясковец /баща ми е от там/, а в София. Майка ми е от Монтана. С нея отидохме там, след като родителите ми се разведоха“, разказва Гамизов. Започва да се занимава с бизнес едва на 22 години. И до днес основните му партньори са японци.

Поради естествето на своята работа напористия експерт често пътува в чужбина, а дейноста му е свързана с електричеството. По негово мнение в другите държава то е социална услуга, не средство за печелене на пари. Докато у нас енергетиката е превърната в бизенс, съизмерим с петролния. Това според гамизов е абсолютно неприемливо за една бедна и малка държава като нашата.

На въпроса дали ще създаде своя политическа формация, Стефан не може да отговори категорично. „Никой не знае какво ще стане в следващите години, защото сегашният т.нар. политически елит неизбежно ще умре. Той е неспособен да продължи да управлява, не, по-точно – да служи на това общество. В България ще има промяна, независимо дали някой я иска или не. Аз съм на 42 години и имам задължения както в личен план, така и в обществен план. Ако трябва да бъде частен, силно съм насърчаван да се занимавам с политика“, казва Гамизов.

Той е убеден, че вина за свалянето на правителството на Борис има само енергийната мафия и корпоративната престъпност.

И още…

* Масони ще строят пивница в музея на ЯворовЗам. кмета на София Тодор Чобанов, чиято специалност са паметниците на културата, мълчи като партизанин на разпит.

* Сърдечните драми на стария ерген Слави ТрифоновИзглежда, шоумена го мързи да си търси гаджета извън своето предаване

* проф. Юлиан Вучков: „Текстовете в учебниците измъчват и мен – доктора на филологическите науки“

* Софроний Врачански се крил в харем

* Вазов намразил вестниците, когато почнали да го клюкарят

* 30-годишната война на Хиро ОнодаЯпонски офицер се сражава в джунглата три десетилетия след капитулацията на страната си

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти