Анелия губи контрол с колекция Miss Ivy » Моден свят

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

След като стартира производството на нова мъжка линия Look At Me, Ива Атанасова изненада фешън маниаците със собствена колекция, която носи закачливото име Miss Ivy. В началото на пролетта уникалните тишърти, сака, рокли и къси панталонки вече се предлагат в нейния собствен бутик.

Ексклузивната новина е, че лице на новата дамска линия е фолк звездата Анелия. Не е тайна за никой, че “Певицата на годината” освен, че е едно от най-актуалните лица на родния музикален небосклон е една и от модните икони в България. Тя държи да изглежда наистина неповторимо, както на сцената и в своите клипове, така и в живота. Анелия застана пред фотообектива на нашумелият топ-фотограф Костадин Кръстев-Коко и засне голяма част от новата колекция, която обещава да е истински хит сред дамите, които държат на своя външен вид. Фолк звездата дори снима част от тоалетите в новия си видеоклип „Аз и ти“.

Ива е подготвила голямо разнообразие в пролетно-лятната си колекция, но най-голямо внимание ще предизвикат актуалните тишърти, които отново са хит със закачливите си слоугани: „Родена, за да бъде богата“, „Вън от контрол“, „Да си интелигентна е секси“, „Блондинките нямат граници“, „Брюнетките го правят по-добре“.

Тази пролет нищо няма да застава на пътя на романтиката. Тишъртите са цветни, щамповани, с лъскави камъчета и с удължен силует. Ако искате да сте в крак с последните тенденции, изберете от моделите от колекцията Miss Ivy. Ива е обрънала внимание на женствеността и оригиналната кройка при направата на колекцията си.

Вече функционира и сайтът на Fashion Boutique Look At Me: www.lookatme.bg, където има онлайн-бутик и можете да разгледате всички артикули, които се предлагат в магазина.