Май има „нещо“ в числата на късмета 1 1986

1
Добави коментар
Karadjov
Karadjov

Май има „нещо“ в числата на късмета

09.04.2013 21:25 | Анализи

Жребият определи номерата на партиите за изборите. И сега редом със социолозите работа се отваря и на гадателите, които също не са единодушни. Например числото 15 на ГЕРБ едни тълкуват като символ на любовта, други като „симбиоза на водач, печалбар и романтик.“ Твърдят също, че българинът имал слабост към числото 5… Тази слабост я отчитат и социолозите. Не случайно „Коалиция за България“ (съперница на №15) е нацелила 5. Значи „ново, промяна“, както правилно е забелязала Илияна Йотова. То, обновлението на БСП е лайтмотив от сума време.

Дето се вика: Абе, не вярвам, ама има нещо…

Ето, ДПС удари 40. Според едни то означава умереност, според други е символ на здравето. ДПС се радва на непоклатимо здраве, да не му е уроки. А всички заедно са единодушни, че лесно се помни от електората.

Пада се на „Атака“ №14! Освен, мъдрост, то означава „съблазни, изкушения, смяна на приятели и партньори.“ Доказва го и досегашната парламентарна практика. Горкото 27 на ДСБ-БДФ. То било диктаторско число, а и фатално… Но такива прокоби прилягат на социолозите. Не на гадателите…

И стига вече врели-некипели!

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти