С екстравагантна прическа бе представена новата бутилка на Baileys видяна 1120 коментари 0

3
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Преобразена с екстравагантна прическа, моделът Михаела Бориславова представи новата бутилка на най-продавания крем ликьор в света Baileys. Фризурата, достойна за подиумите за висша мода, е дело на един от най-популярните български коафьори Любен Николов.

Изборът на този нетрадиционен подход за представяне на новата бутилка не е случаен. Още от създаването си през 1974 година Baileys черпи вдъхновение от неподправената женственост. Комбинацията от интуиция и проучвания подсказва на създателите, че жените имат нужда от своя напитка: уникална, вкусна, естествена и женствена. Напитка, която изразява женската същност, едновременно силна и нежна, красива и остроумна. Затова и рецептата, по която и до днес Baileys се произвежда, включва две на пръв поглед несъвместими съставки: сметаната – нежната част и уискито – огнения характер. Начинът им на смесване обаче остава грижливо пазена тайна, която напълно допълва слогана на Baileys ‘Cream With Spirit’.

При създаването на Baileys формата на първата бутилка на марката е взаимствана от типичната бутилка за ирландско уиски. С течението на годините обаче както навиците на нежния пол, така и тяхната женственост придобива нови форми и измерения. Затова и Baileys от днес ще има своя нова форма – по-издължена и по-изящна, отразяваща модерното усещане за стил и женственост. Повдигнатите „рамене” на новата бутилка й придават по-елегантен профил и правят марката със статут на икона още по-изискана и привлекателна.