Колко точно болят татуировките?

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Въпросът за болката винаги се е навъртал около татуировките. Изкушаваме се да си направим важен за нас символ, да маркираме момент от живота си или просто да се сдобием с неизтриваема картинка, която харесваме, но не спираме да се питаме колко точно ще ни струва това. Пресметнато по скалата на буквалната чувствителност.

Колегите ни от FitWell.bg са открили точен отговор на питанията ни.

От сайта Tattoos Hurt (татуировките наистина болят, да) са направили много полезна карта на човешкото тяло, която демонстрира потенциалната болезненост на перманентния бодиарт в зависимост от зоната, която искаме да декорирате с него. 

Жълтият цвят символизира чувство на раздразнение и прелива през червено до синьо, от което направо може да ни причернее.

Успокояващото в случая е, че жълтите, уж не съвсем болезнени зони, не са малко и можем да избираме. Но, като че ли местата, които най-често „се радват“ на татуировки, са в горещи алени нюанси. Ако искате да научавате още любопитни факти, относно татуировките и други кожни интервенции, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!