Подхранващо масло за тяло с арганово масло – Elixir 79 EKS

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Подхранващо масло за тяло с арганово масло – Elixir 79 EKS

Elixir 79 – подхранващо масло за тяло на спрей.
Кадифено масло, което се плъзга върху кожата с чувствена мекота и магически аромат, разкривайки своята естествена и деликатна природа. Гладко като коприна, ярко като злато, прониква в епидермиса и преоткрива магията на деликатните ласки. Активните съставки дълбоко подхранват кожата и оптимизират нивото на влага през целия ден.
Едно докосване – една безкрайна нежност за тялото и сетивата.

Способства за хидратирането и укрепването на изтощената кожа. Бързо се абсорбира, с лека, кадифена текстура. Вдъхновен от тайните на ориенталските жени, които го използват за да запазят кожата си хидратирана, копринена и нежна. Кожата добива еластичност, възвръща своята жизненост и блести като злато. Наситено с масла от Арган, ленено семе, тигров орех и лешник – познати от времето на фараоните, като маслата на младостта. С естествени антистареещи свойства.

Начин на употреба: На мокра кожа, след душ или вана, внимателно масажирайте с бавни движения, докато се абсорбира. Върху суха кожа – по всяко време на деня масажирайте, докато се поеме от кожата. Може да се ползва ежедневно.

Арома терапия: Използвайте за разнообразие и просто за да доставите удоволствие. Напръскайте половинката си след вана или душ и нежно разнесете по цялото тяло. Не пропускайте и най-интимните зони. Ароматът засилва своето въздействие, ако запалите и няколко чаени свещи с ухание на бергамот. Масажирайте бавно и с чувство. Пръскайте допълнително, когато кожата попие маслото. Ароматът на ванилия и сандалово дърво ще Ви отпусне и пренесе в прегръдките на удоволствията.

Опаковка от 200 мл. Производител: Intercosmo, Италия