Лига Европа: Системи за футболни залози

39
Добави коментар
stoineff
stoineff

Футболни залози

Има много и различни системи за футболни залози и  всяка от тях има добри и лоши страни. Всяка система е 100 % обоснована математически и нито една от тях не може да пренебрегне и победи човешкия фактор – субективизма по време на игра. Предложените по – долу системи за залози са добри най – вече за футболни прогнози. Преди да продължите да четете ви предупреждавам, че ако сте от България ви е нужен браузъра TOR който ви позволява да сърфирате анонимно. Изтеглете го и влезте пез него отново тук и продължете да четете. 1. Мартингейл  Това е агресивна и  рисковата система за онлайн залагания.  Тя разчита на удвояването на залога по време на игра при загуба.  Ето примери: залагаме  1 (губи), 2 (губи), 4(губи), 16(губи), 32(печели) ..  При печеливш залог се връщаме  отново на залог 1.

Задължително се залага при  коефициент по – голям от 2.2. (оптимален е коефициент 3)
Вижте актуални коефициенти на мачове тук. Идеята на  тази стратегия е, че във всеки един момент  в който спечелите компенсирате 100 % загубите си и дори печелите (при колкото по – голям залог и коефициент играете толкова по – голяма е и печалбата). Системата е рискова  най-рискова защото при дълга поредица от загуби може да ви се наложи да заложите голяма сума пари.

2 .Числата на Фибоначи  Тази система е подобна на предишната –  Мартингейл, но  разликата е в стъпките с които се увеличава дадения залог при загуба: 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55, 89…и т.н. Когато губите  отивате  стъпка нагоре, ако спечелите се връщате 2 стъпки назад. Отново идеята е залозите да са на коефициенти   >2.2  При тази система за разлика от предишната е трудно да достигнете до свръх, залози, които да са непосилни. 3. Д’Алемберт  Принципът на тази система наподобява горните две, но при  при загуба тук увеличавате  залога  с една единица, а при победа се намалява с една единица. Например: залагате 1 и печелите, залагате отново 1, губите и залагате 2 (увеличавате залога с 1); губите и следващия залог е 3 (увеличавате залога с 1); губите и следващия залог е 4 (увеличавате залога с 1); печелите и следващия залог е 3 (намалявате с 1). 4.  Пароли  това е пълна противоположност на системата за залагания –  Мартингейл: Увеличавате залога по схемата само при спечелен залог с 1, 2, 4, 16, 32… ако загубите започвате отначало.
За да спечелите по тази схема е нужно да прецените първоначално до коя стъпка ще играете.

Сами виждате, и е лесно да се пресметне, че всяка от системите има математически обоснован фундамент, който служи за основа. Капаните са два основни.
1 . Алчност.
2 . Недостиг на средства да играете.

Помислете добре преди да се впуснете в авантюра с онлайн залагания. Букмейкърите предлагат доста сериозни бонуси за игра, които могат да се използват, ако не се подлъгвате и не бъдете прекалено алчни. Ако желаете да опитате вземете стартов бонус до 100 лв. Като се регистрирате от тук