Певицата Йоанна Драгнева става водеща по БНТ2

2
Добави коментар
Martina_Radeva
Martina_Radeva

Певицата Йоанна Драгнева ще бъде водеща на най-новата продукция на БНТ2 „Очевидец”. Предаването стартира тази неделя от 15:30ч., а главни герои в него ще бъдат всички зрители и интернет-потребители, за които телефонът е не само средство за разговори, но и за заснемане на събития и случки от ежедневието.

Снимките и видеоклиповете си те ще могат да изпращат на специално създадената страница на предаването в социалната мрежа Фейсбук, където след гласуване през цялата седмица, най-харесваната ще получи предметна награда в седмичното обзорно предаване в неделя.

Всяка седмица в сутрешния блок на БНТ2 водещите на „Добро утро с БНТ2” ще напомнят темата, по която зрителите ще могат да влязат в ролята на репортери и да заснемат и изпратят най-провокативните и актуални моменти от деня си. Най-интересните сред тях ще бъдат дискутирани всеки ден на база на харесванията им на страницата на БНТ2 и във Фейсбук.

В неделя, специален гост на обзорното предаване „Очевидец” ще коментира получените зрителски снимки, а най-харесваната от тях ще получи награда.
Автор на предаването „Очевидец” е известният моден дизайнер Жоро Пентаграм!

Певицата Йоанна Драгнева е участвала в конкурса “Евровизия 2008” с група Deep Zone, получават награда за “Група на годината 2010”, отличие за “Най-добра песен в Югоизточна Европа” на Международната музикална конференция „See Me”, номинация за Жена на Годината и др.