Спечели със SuperDeal.BG и „Караджъ Турс“ екскурзия до страната на Дракула – Румъния!

1
Добави коментар
pgp

Купи за 0 лева, екскурзия до Румъния и бъди късметлията, който ще вземе някой със себе си безплатно и ще прекарате незабравим уикенд в страната на Дракула.

Процедура за участие: Всеки който желае да участва в томболата, следва да се регистрира в сайта и да направи заявка като натисне бутона „Купи Сега“. Едно лице може да се регистрира за участие само веднъж.

Лица под 18 години не могат да участват в играта.

Печелившият ще бъде изтеглен на 08.05.2013г. на случаен принцип от всички участвали в играта. Той ще има право да избере човекът, който ще замине с него.

Дати на отпътуване: 14.06; 05.07; 26.07; 16.08; 06.09; 20.09; 11.10; 01.11; 22.11; 06.12.2013

Отпътуване от София, Ботевград, Луковит, Велико Търново, Варна, Шумен. Разград, Пловдив, Стара Загора, Казанлък, Габрово, Русе

Пакетът на „Караджъ Турс“ е за двама и включва:

* Транспорт България – Румъния – България с туристически автобус или микробус 2*/3*; * 2 нощувки с 2 закуски в 2*/3* хотели в Синая; * Посещение на двореца Пелеш в Синая /без включена входна такса/; * Посещение на МОЛ AFI Palace Cotroceni в Букурещ; * Водач от фирмата по време на пътуването и престоя в Румъния; * Пътни и магистрални такси. * медицинска и туристическа застраховка;

Пакетът на „Караджъ Турс“ не включва: * разходи от личен характер; * програми по желание; * обяд и вечеря по време на престоя; * входните такси на посещаваните обекти- около 60 румънски леи.

Програма: Ден 1 Отпътуване в 06.00ч. от София, Пловдив или Варна. Преминаване на границата с Румъния и потегляне към столицата на Румъния – Букурещ. Транзитно преминаване през града към „перлата на Карпатите” – курорта Синая. Посещение на Двореца “Пелеш”- построен в периода 1873-1883г. като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Настаняване в хотел 2*/3*. Свободно време за разходка. Нощувка. Ден 2 Закуска. По желание /срещу доплащане/ – екскурзия до Бран и Брашов (без включени входни такси за обектите). Отпътуване за Бран и посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време за разглеждане на района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането – град Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка – разглеждане на Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Връщане в Синая и прибиране в хотела. Свободно време. * Вечерта по желание /срещу доплащане/ посещение на местен ресторант, с вечеря на четиристепенно меню, състоящо се от традиционни ястия. Нощувка. Ден 3 Закуска. В 08:00ч. отпътуване за Букурещ, град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж. 11:00ч. По желание /срещу доплащане/ – Панорамна обиколка на Букурещ и посещение на етнографски музей „Румънско село” – Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Възможност за посещение на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. 15:00ч. посещение на МОЛ AFI Palace Cotroceni. Свободно време за разходка. 17:00ч. Отпътуване за България. Пристигане в Пловдив късно вечерта.

Условия за провеждане на пътуването: * Необходимите документи за отпътуване са лична карта или задграничен паспорт с валидност поне 3 месеца от датата на отпътуване. * Деца до 18 г., пътуващи без родителите или само с един от тях, трябва да имат оригинал и ксерокопие на нотариално заверена декларация, че и двамата родители са съгласни детето да пътува в чужбина. * Програмата се осъществява при минимум записани 45 души. При неосъществяване на пътуването, ще бъдете уведомени до 2 дни преди датата на отпътуване. * Допълнителните екскурзии се осъществяват при събран определен минимален брой записани туристи. * Фирмата си запазва правото да промени цената при възникване на форсмажорни обстоятелства.

Краен срок за участие: 08 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.