Скарлет Йохансон не търпи ревността

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Скарлет Йохансон украсява корицата на майския Marie Claire. И гледайки полегналата ѝ снимка с кожено яке, за пореден път се убеждаваме – тази мацка е умопомрачително секси! Можете да се уверите, разглеждайки и останалите съблазнителни фотографии в галерията ни.

По принцип сме против болната ревност и чувството за собственичество, но в нейния случай вероятно бихме разбрали мъжа до нея, ако се побърква от мисълта да не би някой да му отнеме хубавата женичка. Какво ли мисли самата Скарлет за тези неща? В интервюто си за списанието тя споделя мението си именно по засегнатия въпрос.

„Не обичам ревнивото поведение. Не ми пречи да се проявява от време на време, но когато някой е пасивно-агресивно ревнив, това е ужасно непривлекателно, тъй като показва вид неувереност… О, да те контролират е отвратително! Никой няма да каже, че му харесва.“

Красавицата очевидно истински държи на личното си пространство, тъй като говори и за още един негов аспект – социалните медии и звездното присъствие в тях. За разлика от знаменитости като Риана, Майли Сайръс, Ким Кардашиян и куп други, Скарлет е свела своето до минимум.

„Всичко това ме подлудява. Не я разбирам тази нужда да се „споделя“. Едва ли не експлоатираме сами себе си, за да се почувстваме забелязани.“

Е, красивата „Черна вдовица“ от филмите за Железния човек няма нужда непрекъснато да си пуска снимки в интернет, за да бъде забелязана. В момента тя се радва на прекрасно развиваща се кино кариера, освен това играе активно и на Бродуей.

Какво се случва в личния ѝ живот? Както знаем, през 2010 Йохансон се разведе с Райън Рейнолдс, който вече е повторно женен за „клюкарката“ Блейк Лайвли. Вто какво споделя 28-годишната актриса в един от малкото си коментари по въпроса:

„Не беше толкова отдавна. Но мисля, че имах достатъчно време да обработя случилото се и да стигна до състояние, в което мога да продължа напред. С годините продължавам да се опознавам все по-добре и това ми помага във връзките.“

След развода името на Скарлет бе свързвано с това на доста по-възрастния от нея Шон Пен, както и с името на рекламния директор Нейт Нейлор. Понастоящем обаче сексапилната актриса излиза с мениджъра на френска криейтив агенция.

Ако ви е интересно да следите какво се случва в личния и професионален живот на световноизвестните знаменитости, присъединете се към Jenite.bg във фейсбук!