Ръчният часовник – показател на личността | TikTakStore.EU

36
Добави коментар
vandv
vandv

Скъпи маркови часовници – хората които носят такъв часовник могат и обичат да работят дълго и упорито. Те са склонни да вървят открито към целта си, често знаят какво искат в действителност. Собствениците на скъпи златни часовници са добри организатори и желани компаньони.
Цветните часовници – собствениците на тези часовници са безгрижни, игриви и весели, оптимисти. Дълбоко в душата си те са едни деца и имат непосредствен поглед на света и нещата. Доста интелигентни.
Модерни часовници – собствениците на тези часовници с модерни функции са елегантни, обичат реда и спокойствието, често не бързат за никъде. Ако съществува някакъв логотип за тези часовници, то техният стопанин не обича излишните сантименти и многото приказки, а предпочита веднага да пристъпи към действия.

Часовници с арабски цифри – те са предпочитани от хора бързи, дори донякъде стремителни, артистични. Те обичат да измислят нещо свое, нещо ново и да го прилагат в живота. Външният вид на такъв човек е обикновен, но с вкус.
Часовници с римски цифри – такива часовници си избират хора с консервативна гледна точка за нещата, обичащи класиката и ретрото. Внимателни, лаконични и доста надеждни. Притежателите на тези часовници не обичат да закъсняват и донякъде са изключително педантични.
Часовник с чертички вместо числа – собственикът на такъв часовник знае какво иска. Трудно някой ще може да го отклони от избрания път, с известна доза инат в характера. Обикновено няма много приятели, но за сметка на това са най-надеждни.
Часовник във вид на украшение, като часовниците Hot Diamond – такъв човек се стреми да се докосне до всичко ново, обича лекия и спокоен живот, доста общителен. До известна степен приказлив, обича да прекарва времето си с компания и по партита.
Без часовник – тези които не носят часовник обичат живота и винаги са устремени да успеят навсякъде. Изпълнени са със завидна енергия и жизненост, при това с тях е много лесно да се общува и не се товарят за дреболии.

VN:F [1.9.22_1171]

Rating: 9.8/10 (5 votes cast)

Ръчният часовник – показател на личността, 9.8 out of 10 based on 5 ratings Прочетете още: