Година на глигана | Астро Хороскопи

27
Добави коментар
olaf
olaf

Всички родени през годините 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019 са Глиган според Китайската Астрология.

Той носи мир и спокойствие под флага на чистотата. Чувствителни и галантни, родените под този знак са приятни събеседници и интересни сексуални партньори. Обикновено са доверчиви и чистосърдечни. Добросърдечни, добри стратези, увличат се от всякакъв тип игри, като не се нервират, ако загубят. Жените от този знак са добри домакини, обичат да правят подаръци, живи по характер, наглед много отстъпчиви, но под привидно кроткия си вид те крият силна воля и дори власт. Съзнателни и трудолюбиви във всяка професия, но особена дарба имат за литература. Имат приятели, за които са готови на големи жертви, но твърде често ще се разочароват от тях.

Родените в годината на Глигана имат рицарски характер, те са галантни и услужливи. Малко са наивни, доверчиви и беззащитни. Можете да им се доверите напълно, те никога няма да ви предадат. Имат малко приятели, но те са за цял живот и заради тях са способни на големи жертви. Жените обичат да правят подаръци и да организират празници. Те са добри майки и домакини.

Родените в годината на Глигана никога не влизат в пререкания и спорове с хората, които обичат. На каквато и  професия да се посветят, те са винаги добросъвестни и трудолюбиви. Благодарение на чувствителността си постигат успех в поезията и литературата. Една от най-непривлекателните им черти е минималистичното им отношение към хигиената.

По отношение на себе си те са толкова безпристрастни, че за да се уверят в собствената си правота си задават въпроси безкрайно, дали са постъпили честно във всеки един случай. Необикновено искрени до такава степен, че обезоръжават противника. Ако понякога лъжат, то е в крайни случаи и само при защита.  Винаги вярват на това което им говорят. Те са верни другари, рядко говорят, но когато го правят казват всичко наведнъж до изчерпване на разговора. Родените в годината на Глигана са интелектуалци и имат голяма жажда за знания. Четат много. Осведомени са добре, но имат празнини в знанията си. Под благодушния си вид крият силна воля и властен характер. Дават всичко от себе си за да изпълнят дълга си. Дълго и трудно вземат решение, но веднъж стане ли това, нищо не може да ги спре в изпълнението му.

Подходящ съюз е този с родени в годината на Заека. Трябва да избягват Змията.

В първата фаза от живота си родените в годината на  Глигана са относително спокойни. Във втората фаза обикновено се сблъскват със семейни проблеми.

Под този знак са родени основателите на милионерските династии Ротшилд, Рокфелер, Форд, а също Хемингуей, Франсоаз Саган, Уди Алън.

Глиганите са добри приятели със Зайците, а понякога и с Драконите. Змиите ги тормозят, а Овцете ги използват.