Вижте Никол Ричи като малко сладко момиченце

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте Никол Ричи като малко сладко момиченце

Осиновената дъщеря на певеца Лайнъл Ричи е била невероятна малка сладурана

Днес 31-годишната Никол Ричи е една наистина много известна дама. Тя самата е майка на две деца и е щастливо омъжена за Джоел Мадън. Никол се изявява като актриса, певица, телевизионна водеща и модна дизайнерка. Но днес известната Никол Ричи всъщност е родена като Никол Камил Есковедо. Когато тя е била на три години, биологичните й родители (певецът Питър Майкъл Есковедо и съпругата му Карън) се съгласили дъщеря им да се премести да живее в семейството на Лайнъл Ричи, тъй като финансово не можели да си позволят да отглеждат детето си. По-късно Лайнъл Ричи официално я осиновява и Никол получава фамилията Ричи (това става, когато тя била на 9 години).
Малката къдрава Никол е била истинска късметлийка. Тя самата е разказва не веднъж, че е имала невероятно щастливо детство, а певецът Лайнъл Ричи е бил невероятен баща. Именно един такъв момент между баща и дъщеря е запечатан на този стар избледнял кадър.

Никол и баща й Лайнъл Ричи

Днес Никол има син Спароу и дъщеря Харлоу, които иска да дари също толкова прекрасни спомени, каквито тя пази от своето детство.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: