Продуцентите на “Черният рицар” подготвят мащабен филм за Бермудския триъгълник

2
Добави коментар
embaka
embaka

От десетилетия насам региона в атлантическия океан познат като Бермудския триъгълник предизвиква въображението на кинематографисти, документалисти и писатели. Множеството истории за мистериозни изчезвания на водни и летателни съдове в този район доведоха до създаването на голям брой игрални филми и написването на десетки книги, които по различен начин обясняваха случките. Въпреки че през последните години беше доказано, че повечето от историите са силно преувеличени или изцяло неверни интереса на хората към Бермудския триъгълник продължава да бъде голям.

Митологията около региона вдъхнови много кинаджии през изминалите десетилетия и впоследствие бяха създадени десетки игрални филми по темата, които свързваха случките с паранормалния явления, процепи във времето или с намесата на извънземни сили.

Въпреки големия брой на тези филми до момента няма пълнометражна игрална продукция за Бермудския триъгълник, която да се похвали с огромни успехи в кината по целия свят.

С надеждата да променят това от студиото Уорнър Брос оповестиха, че е започнала работата по сценарий за мистериозните случки в Бермудския триъгълник, който ще бъде превърнат в мащабен игрален филм за големия екран.

По разработването и заснемането на лентата ще работи продуцентския екип зад хита “Черният рицар” (ръководен от ветерана Чарлс Роувън), а от Уорнър Брос се надяват, че бъдещия филм ще даде старт на нов успешен франчайз.

Сценарият на продукцията, чието временно заглавие е “Бермудския триъгълник” (“The Bermuda Triangle”) ще бъде написан от Даниел Кунка, чийто най-известен филм до момента е екшъна с кечиста Джон Сина, “12 рунда”.

Както може да се очаква подробни детайли около сюжета на “Бермудския триъгълник” не се разкриват и единственото което се знае е, че историята ще обхване по-голямата част от митологията на известния регион и ще се фокусира върху няколко мистериозни изчезвания и последствията от тях.

От Уорнър Брос описват проекта като “голям и амбициозен приключенски екшън”, а Даниел Кунка вече е започнал да работи по сценария. Все още не е избран режисьор и не се споменават никакви актьорски имена.

Продуцентите Чарлс Роувън и Джордан Голбърг (“Черният рицар: Възраждане”) вече са имали срещи с няколко режисьори, които са изявили интерес към проекта, но за момента не се разкриват конкретни  имена.

До края на годината се очаква да бъде оповестена нова информация за статута на “Бермудския триъгълник”.