Хоспис и дом за възрастни хора

9
Добави коментар
appchik
appchik

Откриване – 20.03.2015 г.
На 20.03.2015 г. СЛЪНЧЕВ ДОМ отвори врати за настаняване на възрастни хора, както и за болни, тежко болни и неподвижни хора, в зависимост от индивидуалното състояние на пациента. 

Във връзка с откриването на Хоспис СЛЪНЧЕВ ДОМ предлагаме за първите 10 клиенти/пациенти промоционална цена за настаняване за първите 2 месеца – 30% отстъпка от редовните цени.

Хоспис СЛЪНЧЕВ ДОМ, намиращ се в гр. София след Околовръстното шосе, преди с. Мировяне е разположен в просторна и слънчева местност. Сградата на дома е с площ 1600 кв.м., с широки входове и естакади за улеснен достъп на колички, в съответствие с Европейските изисквания. На разположение на пациентите са самостоятелни стаи с тераси, с по 2 легла. Стаите в Хоспис СЛЪНЧЕВ ДОМ са уютни, светли и просторни. Всяка от тях разполага със собствен санитарен възел и телевизор. Домът разполага с функционални легла, кислородни апарати, аспиратор и необходимите консумативи за тежко болни. Етажът на партера е специализиран за тежко болни пациенти. В сградата има изграден асансьор, улесняващ  достъпа на пациентите до различните етажи на дома. Във всяка стая в Хоспис СЛЪНЧЕВ ДОМ има изградена звънчева и светлинна система за повикване, а в санитарните възли – паник бутон. Общите пространства са с 24-часово видеонаблюдение. Всеки етаж  разполага с обширна трапезария за хранене, кухненски бокс, кътове за занимания, тихи игри и свиждане с близки, пиано, библиотека. На последния етаж се намира широка панорамна тераса.Градината и двора около хосписа са уютно структурирани с изграден параклис, беседки, барбекюта и места за отдих. 

Хоспис и дом за възрастни хора.