Джуджи: Не напускам Гала / Всичко за живота на звездите – интервюта, горещи истории, пикантни случки – Блясък

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Ко-водещата Диляна Маринова-Джуджи става едно от лицата на новото предаване „Какво искат жените“, което тръгва в ефира на Нова ТВ. Ето какво сподели блондинката за новото си амплоа.   

Трудно ли прие да станеш част от новото шоу “Какво искат жените”? Джуджи: Лесно се съгласих, защото за мен работата в телевизията е огромно удоволствие. Освен това с продуцентите – „Паприка Латино“, съм работила и в други формати, екипът е много добър и съм сигурна, че “Какво искат жените” ще се приеме добре от публиката.

Включването ти в този проект означава ли, че напускаш Гала? Джуджи: Не означава, че напускам Гала. Аз съм ко-водещ в „На кафе”, имам и собствена рубрика за интернет новини – ДЖУДЖИ НЮЗ. „На кафе” е голямата ми телевизионна любов. С Гала, освен че работим заедно, сме и приятелки извън предаването. Аз много държа на нея, много я обичам и да работя и да се уча от нея е голямо удоволствие и голям късмет.

Гала трудно ли прие факта, че ще си партнираш с други водещи, в друго предаване? Джуджи: Напротив – Гала много се радва на успеха ми. За работата си в телевизията аз съм научила всичко от нея. И продължавам да се уча. И пак казвам – аз съм голяма късметлийка, защото имам възможността да се уча от най-добрата телевизионна водеща в българския ефир.

Какво според теб искат жените? Джуджи: Аз мисля, че жените не знаят какво точно искат. Шегувам се 🙂 Просто на различните етапи от живота си жените искат различни неща. Но мисля, че това да бъдат обичани, винаги стои в основата.

А какво очакват мъжете от жените? Джуджи: Предполагам, че очакват същото, каквото и жените от тях.

Ако трябва да дадеш грамота на някой мъж –  „Жените искат теб“, на кого би я връчила? Джуджи: Гледайте предаването “Какво искат жените” и ще разберете 🙂

Кой е мъжът, който искаш задължително да влезе в студиото и да го интервюираш? Джуджи: Бих искала това да е любимият ми актьор – Уилям Дефо, но напълно съм наясно, че това няма как да се случи… или пък кой знае, може и да се случи някой ден…

Според теб все още ли футболистите са определяни като най-големите женкари? Джуджи: За първи път чувам, че футболистите са най-големите женкари. Просто те си падат по манекенки и фолк певици, но това не означава, че са женкари. А след като и манекенките, и фолк певиците си падат по футболисти, значи нещата са си дошли на мястото.

Защо си избра да бъдеш забавната третина в предаването? Джуджи: Защото аз съм просто такава – забавна 🙂