Сайт на български продава семена от марихуана в плюшена играчка

2
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Сайт на български език, но с адрес във Великобритания, доставя до нашата страна „дискретно“ десетки видове семена марихуана.

Отглеждането, култивирането и разпространението на марихуана в България в забранено и се наказва по чл. 354а от Наказателния Кодекс с лишаване от свобода и глоба.Български журналисти си направи поръчка за 30 паунда семена тип „афганистански скункс“. От медията се свързват с офиса, който според сайта се намира в Шефилд, Великобритания. От там обясняват, че могат да изпратят доставката „дискретно“ в пакет, скрит в плюшена играчка, съобщава радио Дарик.

„Влизате в уебсайта ни и после в офертите и различните видове, които предлагаме, добавяте ги в количката и натискате бутон „плати на касата“. Ще се отвори страница, където да въведете данните си“, обяснява мъж от интернет магазина.

На коментарът, че в България продажбата на подобна стока не е законна, той обясни: „Нямаме никакви отличителни знаци на пакетите. Струва 8 лири, или около 20 лева за международна поръчка, която ви изпращаме в обикновен бял плик, подплатен с балончета. Самите семена ги слагаме в кутийка за DVD. Ако изберете опцията „свръх тайна поръчка“, доплащате още 10 лири, купуваме детска играчка и слагаме семената в нея“.

Един от препоръчаните топ-продукти е специална селекция семена за бързо растяща марихуана. Видът не е претенциозен и може само за 60 дни да даде цвят. Не изисква специална слънчева светлина и може да се отглежда заедно с други стайни цвята на прозореца до кухнята. От сайта обещават и добра реколта – от 28 до 40 грама доходност на растение. Този вид марихуана се препоръчва както за начинаещ до експерт в отглеждането на марихуана./БЛИЦ