Елечетата са на мода!

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Елечето е не просто вълнената дреха, с която баба от село ни караше да се „наметнем, за да не настинем” като деца. То е и своеобразен герой на модните тенденции на 2013 година, както и удобен спътник за пролетните разходки и летните вечери край плажа.

Ако сте си харесали елече и се чудите как да го носите или пък все още не сте се престрашили да оборудвате пролетно-летния си гардероб с такава дреха, то разгледайте нашите предложения.

Pinterest

Пробвайте да пристегнете елечето в талията, с помощта на широк колан. Така хем ще подчертаете извивките на фигурата си, хем ще се сдобиете с интересен и привличащ вниманието акцент. Комбинирайте с едноцветни скини дънки.

Pinterest

Дънковото елече е сред класиките в облеклото. Пробвайте да го комбинирате с широка пола и едноцветна блузка отдолу. За още по-завършен небрежен вид, добавете и равни сандали или пък балеринки.

Pinterest

Шортите са друг моден хит на 2013 година. А в комбинация с елече в същия цвят и блуза със закачлива щампа отдолу стоят просто неповторимо. Експериментирайте, като добавите високи обувки към тоалета си.

Pinterest

С дълга пола и прибрано елече ще изглеждате сякаш току-що излезли от приказка за  море, слънце и плаж. Добавете малко градски шик, носейки кожени обувки и чанта.

Ако тази статия ви е била полезна и интересна, присъединете се към света на Jenite.bg във фейсбук!