Вижте защо тази жена има брада

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Вижте защо тази жена има брада

Тази майка се сдобила с брадата още преди 20 години

Това е историята на 49-годишната германка Мараим, която най-накрая намерила сили да бъде такава, каквато е.
Когато Мараим била на 28 години, тя родила. Оттогава животът й се променил не само заради сина й, но и заради една промяна, която не била, а и нямало как да предвиди. След раждането на Мараим й поникнала брада.
Първоначално космите били малко, но след около 10-години те станали толкова много и толкова гъсти, че германката трябвало да ги отстранява ежедневно.

„Космите постоянно растяха по лицето ми. За това то винаги беше червено, защото ги махах. Изглеждах все едно съм паднала по лице.

Брадата се появила след раждането

Преди няколко години ми омръзна и реших да оставя „брадичката“ си да расте. Писах в различни блогове и търсих мнения на жени в същата ситуация. Преди мислих за това през цялото време. Когато спрях да ги махам ме беше страх, че хората ще ми обръщат гръб и няма да искат да разговарят с мен. Но всички ме приемат като напълно нормална“, споделя Мараим, цитирано от actualno.com.
49-годишната германка се научила да се харесва такава, каквато е и дори е в търсене на нова любов. (Вижте във видеото кадри от участието й в телевизионни реалити за търсене на половинки.)
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: