Рецепта с ленено семе при косопад

2
Добави коментар
skandalno
skandalno

Рецепта с ленено семе при косопад

Рецепта при косопад с ленено семе

Лененото семе често е определяно като една от чудесните билки, подарени ни от майката природа. То спомага обмяната на веществата, предпазва от множество заболявания, действа пречистващо на целия организъм и лекува косопад.

Лечебните свойства на лененото семе се дължат на богатото съдържание на мастни киселини, фибри и витамини. Често се използва и като сигурно средство за подсилване на целия организъм от професионални спортисти и почитателите на здравословното хранене. Тази билка спомага в борбата срещу косопад и оплешивяване, тъй като подсилва не само цялостната кондиция, но и космените фоликули.

В себе си лененото семе съдържа три ключови съставки, които имат лечебни свойства. Това са Омега 3 мастни киселини, растителни естрогени с антиоксидантно действие и регулиращи нивото на хормоните, както и толкова благоприятните за храносмилането фибри. В състава му влизат общо около 20% протеини, 30 % въглехидрати и малко повече от 40 % мазнини.

Балсам срещу косопад с ленено семе

Предоставяме на вашето внимание много ефективна рецепта с ленено семе срещу косопад и оплешивяване, която можете да си приготвите в домашни условия бързо, лесно и чудесно.

Вземете достатъчно количество и го смелете. В два литра вода сипете три супени лъжици от билката, след което кипнете водата. Свалете отварата от котлона и оставете да престои около дванадесет часа.

След като този период изтече, прецедете старателно получената отвара и обилно изплакнете предварително почистената коса. Не е нужно да миете главата след процедурата. Третирайте по този начин поне по три пъти на седмица в продължение на 90 дни.

Третиране с ленено семе лекува косопад

12. април 2013 20:00:32 от Косопад

Категории: Рецепти при косопад |
Етикети: косопад и билки, ленено семе при косопад, рецепти при косопад |
Напишете Коментар