Лиляна Павлова: Ще привлечем нови инвеститори, които да открият работни места

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

„Няма да ви обещая 20 пъти по-високи доходи и пенсии. Това е популизъм“, обърна се днес Лиляна Павлова към старозагорци по време на откриването на предизборната кампания на ПП ГЕРБ в 27-ми Старозагорски изборателен район.

Павлова е водач на листата от 22-ма кандидати от партията в Стара Загора.

„Няма да чуете нито една лъжа, нито едно обещание, което не бихме могли да изпълним“, започна тя.

Можем да направим вашия регион най-добрия в Европа, защото успехът на Стара Загора през годините се дължи на духа, който носят хората тук. Въпреки кризата през последните четири години, Стара Загора бележи ръст в усвояването на европейски средства, изтъкна Павлова, като след това представи петте приоритета на ГЕРБ за развитието на областта.

„Поемам като ангажимент максимално използване на съществуващите енергийни мощности, тяхната модернизация, оползотворяване, намаляването на таксата „пренос“, която е ключова предпоставка за износ и максимална производителност. Така ще осигурим заплатите и социалните придобивки за работещите в сектора“, изтъкна водачът на листата на ГЕРБ.

Друг приоритет ще бъде разширяване на връзката с автомагистрала „Тракия“, изграждане на карго летище край Стара Загора, развитие на градската среда и превръщането на региона в туристическа дестинация.

„Ние имаме всички предпоставки да вървим напред и нагоре. Да, направихме грешки, но бяхме първото правителство, което ги отчете и анализира. Знаем как да продължим в правилната посока, привличайки все повече инвеститори, които да открият нови работни места. Ето защо, един от основните ни приоритети е развитието на малкия и среден бизнес. Той беше най-ощетен от кризата, но ние предвиждаме лихвена амнистия на задълженията, стимули за разкриване нови работни места“, подчерта Лиляна Павлова.

„ГЕРБ няма да управлява в коалиция“, категорична бе тя. Павлова предупреди хората да не обръщат внимание на крайно леви, популистки и неизпълними обещания.

ГЕРБ представи листата си от 22-ма кандидати за народни представители от област Стара Загора. Областният координатор на партията Живко Тодоров изрази увереност, че старозагорци ще направят прагматичния избор с бюлетина номер 15 за листа с водач Лиляна Павлова.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти