Спечелете Normaderm Hyaluspot или цялостен комплект за грижа за проблемна кожа от Vichy

1
Добави коментар
pgp

Приятели, не оставяйте изненадваща поява на пъпка да ви развали настроението и плановете! Изпробвайте най-новия революционен продукт срещу пъпки – Normaderm Hyaluspot. Споделете своето мнение за продукта и участвайте в нашия конкурс за спечелването на СТРАХОТНИ НАГРАДИ от серията NORMADERM!

Всеки ден двама щастливци имат възможността да спечелят Normaderm Hyaluspot, а всички регистрирани участват в томбола за цялостен комплект грижа за кожата Normaderm в три стъпки!

По време на провеждане на промоционалната кампания промоутъри, представители и козметични консултанти от страна на Организатора ще раздават на потребителите на различни места информационни брошури за новия продукт, с приложена продуктова мостра на Normaderm Hyaluspot и отпечатан уникален промоционален код. Този код се състои от 8 алфанумерични символа и с него ще се извършва регистрацията за Промоционалната Кампания Normaderm Hyaluspot.

Брошури ще могат да бъдат намерени и в определени аптеки, списъкът на които ще бъде оповестен на сайта на кампанията.

Потребителите се съветват да тестват получената мостра и да влязат в сайта на кампанията, където да попълнят въпросник за тяхното клиентско мнение за получения като мостра продукт, техните лични данни за контакт и така да се регистрират в Кампанията. 

Кампанията ще се провежда изключително посредством уебсайта www.vichyconsult.bg/hyaluspot, а за да могат да се регистрират,  потребителите трябва да притежават брошура съдържаща уникален код от 8 алфанумерични символа и да го регистрират на сайта.

Разпространяваната от промоутъри, представители и козметични консултанти брошура съдържа:

– детайли за новия продукт; – детайли за промоционалната кампания и начина за регистрация вкл. и уникален код от 8 алфанумерични символа; – една NormadermHyaluspot мостра;

За да може да се регистрира в Кампанията, всеки потребител трябва да премине през следните стъпки:

– В периода на Кампанията да притежава брошура с продуктова мостра Normaderm Hyaluspot и отпечатан уникален код за участие в Кампанията; – Да посети страницата за промоцията – Да си създаде профил чрез попълване на формуляра в сайта, като упомене:

    (*) Име, Фамилия     (*) Възраст и пол     (*) Валиден мобилен телефон – собствен или, до който има достъп     (*) Имейл     (*) Уникалния алфанумеричен код от 8 символа, отпечатан върху промоционалната брошура

В рамките на тази Промоционална Кампания Организаторът предоставя общо 80 награди, както следва:

    а) 60 малки награди на принципа „щастлив момент“, състоящи се от продукт NormadermHyaluspot ,     б) 20 големи награди, състоящи се от Цялостен комплект за грижа за проблемна кожа Normaderm (почистващ гел 200 мл, хидратиращ крем с цялостен обновяващ ефект за проблемна кожа 50 мл, фон дьо тен Normaderm Teint 30 мл),

Ще се предоставят, както следва:

    в първия период на кампанията (8 април – 22 април 2013) ще се раздадат 30 (тридесет) малки награди;     във втория период на кампанията (23 април – 7 май 2013) ще се раздадат 30 (тридесет) малки награди.

Големите награди ще се присъдят след края на кампанията посредством теглене измежду всички участници с валидни регистрации по време на Промоционалната Кампания.

Краен срок за участие: 07 Май 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.