ТОП 5 на най-известните бременни звезди в момента

4
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

ТОП 5 на най-известните бременни звезди в момента

ТОП 5 на най-известните бременни звезди в момента 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Те са известни, те са красиви, те са бременни!

Ето една необикновена класация! Тук ще намерите едни от най-известните и атрактивни звездни двойки, които са в очакване на бебе.  И самият факт, че са бременни, ги прави още по известни.

Това е ТОП 5 на най-известните звезди, които са бременни в момента.
На пета позиция се намира певицата Стейси Фъргюсън, по известна като Фърги от Блек Айд Пийс. Тя и съпруга й Джош Дюхамел очакват първото си бебе.

Фърги

На четвърта позиция светския OMG! е поставил невероятната Джена Дюан от Step up!. Тя и съпругът й Чанинг Тейтъм взривиха Оскарите с прекрасното коремче на Джена.

Чанинг и Джена

На трета позиция в тази необикновена класация е испанската красавица Пенелопе Крус. Тя и Хавиер Бардем са в очакване на второто си дете. Пенелопе и Хавиер имат прекрасен син Лео, които е вече на 2 годинки.

Пенелопе Крус

Малко преди върха и с това на втора позиция е риалити звездата Ким Кардашиян, която е бременна от рапъра Кание Уест. Откакто се разбра, че Ким е бременна, не е минал и ден без тя да се озове в светските клюки и новини.

Ким Кардашиян

И престижното първо място се отреди на кралският наследник, който очакваме да бъде роден от Кейт Мидълтън. Съвсем заслужено бебето със синя кръв и чаровната херцогиня на Кембридж обявиха ТОП 5 на най-известните бременни в момента.

Кейт Мидълтън

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: